LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntBäst i test

Björn Ulvaeus, 79, dystra insikt – ser slutet : ”Det är väldigt sorgligt”

13 jul, 2024
AvLotta Karinsdotter
Abba syns väldigt sällan tillsammans.
Nu ger Björn Ulvaeus sin syn på det hela.
– Det är väldigt sorgligt, och jag tänkte på det efteråt. Men vi blir inte yngre, säger han i podcasten Rosebud with Gyles Brandreth.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"Brand logo
Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"

Det var i slutet av maj i år som Abba-medlemmarna återförenades, så de mottog Vasaorden av kung Carl Gustaf på Stockholms slott.

”Det här kan vara sista gången”

Att de fyra popikonerna syns ihop är sällsynt – och kanske var det sista gången de sammanstrålande offentligt, menar Björn Ulvaeus, 79.

– Offentligt gör vi det väldigt sällan. Frida (Anni-Frid Lyngstad) sade det till mig efteråt: ”Det här kan vara sista gången”. Det är väldigt sorgligt, och jag tänkte på det efteråt. Men vi blir inte yngre, säger Ulvaeus i podcasten Rosebud with Gyles Brandreth, enligt musiktidningen NME.

Annons

För två år sedan syntes Björn ihop med exfrun Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson senast. Då vid premiären av showen ”Voyage” i London.

Abba tar emot Vasaorden "För mycket framstående insatser inom svenskt och internationellt musikliv av kung Carl Gustaf och drottning Silvia då kungliga ordnar delas ut på Stockholms slott.FOTO: Henrik Montgomery/TT
Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson Vimmel på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park.FOTO: Karin Törnblom/TT

Björn fann kärleken i Christina

På det privata planet går kärleken som på räls för Björn.

Annons

Det var i februari 2022 som Björn Ulvaeus och hustrun Lena lät meddela att de efter 41 års äktenskap ska skiljas.

Fem månader senare dök Björn upp på premiären av sin Pippi-musikal på Cirkus i Stockholm hand i hand med en nya kärlek, Christina Sas.

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn till Hänt då och berättade att de hade dejtat ett kort tag.

Björn Ulvaeus med flickvännen Christina Sas på Polarpriset 2024.FOTO: Jessica Gow/TT

Paret bor på

Annons