ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Anders avslöjar allt om svartsjukan på gården: ”Det var vidrigt”

25 okt, 2024
AvAlva Jonsson
AvOla Lagerström
Nu har de utvalda brevskrivarna gjort sig hemmastadda på böndernas gårdar, men det är inte bara frid och fröjd.
Bonden Anders Mood berättar nu om svartsjukan som uppstod bland hans tjejer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru 2024 är nu igång och de kärlekstörstande bönderna vi får glädjen att följa den här hösten är Alma Håkansson, 25, Göran Lindström, 69, Isak Johansson, 30, och Anders Mood, 34. En femte bonde, Kristian Johansson, 29, väntas komma in lite senare i säsongen.

Anders fick smita från inspelningen för att få tid med sonen

I veckans avsnitt fick vi se när brevskrivarna som bönderna valt ut får flytta hem till deras respektive gårdar. Anders valde Minna, Hanna, Sanna och Emma. Hänt har tidigare berättat att Anders har en son som är 3,5 år gammal, men det är något som knappt alls syns i programmet. Inför onsdagens avsnitt berättade han om hur de roddade med logistiken runt inspelningen. När bara tjejerna skulle filmas smet han iväg - för att han skulle få tid att träffa sonen.

Annons

Men det är inte det enda pusslet han har behövt lägga under tiden i Bonde söker fru. För Hänt berättar Mood om hur han hanterade att gå från att vara ensam till att helt plötsligt vara omgiven av flera tjejer. Han förklarar att han kände sig som en hönshjärna när tjejerna anlände till gården.

– Om jag ser något klipp nu så tänker jag: ”Hur fan pratar jag, hur gör jag?” Man visste inte ens vad man sa och inte vad man gjorde. Man har knappt haft en tjej. Nu hade man flera stycken. Fy fan vad styrigt det blev!, skrattar Anders.

”Jag var inte beredd på det, det var vidrigt”

Det var inte bara för Anders som upplägget blev en utmaning – och det är ju förstås en speciell situation att bo ihop med tre andra kvinnor som dejtar samma man.

– Tjejerna var rätt avundsjuka på varandra och gnabbade med varandra. Ett tag var det jag som fick styra upp allt. På dagarna var det tjo och skratt. På kvällarna kunde man tänka: ”Du var så jävla lugn och harmonisk, men nu när jag pratar med andra så börjar du kommentera och lägga dig i”. Jag var inte beredd på det, det var vidrigt. När kamerorna stängdes av ville var och en prata med en. Då var man helt slut! , säger Anders till Hänt.

Annons