ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Anders lämnar gården – sanningen bakom svåra beslutet: ”Jobbigt”

23 okt, 2024
Brevskrivarna i Bonde söker fru har nu fått komma hem till böndernas respektive gårdar!
Men Anders fyra tjejer lämnas ensamma då och då...
Varför lämnar han gården?
Det var fint att man kunde göra det. Alla som har barn vet, att det är jobbigt att vara ifrån dem.”, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru 2024 är i full gång och i kvällens avsnitt är det dags för brevskrivarna att flytta in på bondgårdarna. Bönderna som ställer upp i årets säsong är Anders, 34, Isak, 30, Göran, 69, och Alma, 24. Enligt uppgifter ska vi även få följa Kristian, 29, också – men han har inte gjort sin entré än...

Anders är som sagt en av bönderna och tjejerna som han har valt att ta med hem till gården är Minna, Hanna, Sanna och Emma.

Förra veckan kunde Hänt belysa att Anders har barn, sonen som är 3,5 år gammal. Han och ex-flickvännen har sonen ungefär varannan vecka, men eftersom Emils mamma jobbar vanliga tider brukar Emil främst vara hos pappa Anders på dagtid.

TV4 mörkar att Bonde-Anders har barn

Sonen betyder allt för Anders men han håller med om att det är lite märkligt att TV4 knappt har tagit med något i programmet om att han finns.

Annons

– Ja det vet jag inte, ingen aning faktiskt. Det var ju med i castingen, men ja det är sant, tittarna har nog inte fått veta det. Det är ju nästan inget fokus på det eller varit något prat om det nu. Men det är ju prio eftersom han är mycket med mig och bor här så det klart att han blir en stor del av livet med mig, berättade Anders för Hänt.

BONDE SÖKER FRU
Linda Lindorff och Anders. FOTO: TV4

Tjejerna lämnas själva på gården – här är anledningen

Sonen kommer dock inte vara med i tv, utan under inspelningarna av Bonde söker fru löste Anders det på annat sätt. Nämligen att åka och träffa Emil så fort han hade lite längre pauser från den intensiva inspelningen.

I ett meddelande till Hänt berättar Anders hur han lyckades träffa sonen trots att han var mitt uppe i inspelningarna för Bonde söker fru.

”Jag passade på någon gång ibland när det var ca 1,5 timme lugnt med inspelning med mig. Men att tjejerna skulle spela in massa saker den tiden. Så då passade jag på att åka till grabben.”, skriver Anders och fortsätter:

”Det var fint att man kunde göra det. Alla som har barn vet, att det är jobbigt att vara ifrån dem.”

Var det nervöst att lämna tjejerna ensamma på gården?

”Haha, nä men hua... Jag förlitade mig på att de skötte sig”, skriver Anders till Hänt.

FOTO: TV4

Annons