ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Anders om bortklippta scenerna med Alma – fann varandra under programmet: ”Så charmig”

24 okt, 2024
Under inspelningarna av Bonde söker fru 2024 utvecklade bönderna Anders och Alma en fin relation till varandra. För Hänt berättar Anders nu om de bortklippta scenerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru 2024 är i full gång och hittills i säsongen har vi fått följa bönderna Anders, 34, Isak, 30, Göran, 69, och Alma, 24. Enligt uppgifter ska även bonden Kristian, 29, ansluta till gänget, men han har däremot inte gjort sin entré ännu.

Bönderna är med i programmet för att förhoppningsvis finna kärleken i någon av de brevskrivare som deltar. Men på sidan om skapar ju även bönderna emellan en relation till varandra, något som däremot inte visas lika mycket.

När Hänt nu når bönderna Anders och Alma kan de avslöja hur relationen mellan de två utvecklades under inspelningarnas gång.

Bonde-Anders fann Alma under inspelningarna

Är det något du har blivit förvånad över som inte kommit med i programmet?

Annons

– En sak är väl att jag hämtade Alma vid bussen på slottet, vid en busshållplats. Jag tyckte det var så fint och jag och Alma hade jätteroligt i bilen då! Både Alma och jag tyckte att det var jättekul att spela in den scenen, så det hade varit fint att få se, säger Anders till Hänt.

Hur mycket hängde ni bakom kulisserna?

– På slottet var det ju hela tiden! Vi klickade så bra allihopa. Vi var som en familj och jag är så tacksam för det var så jäkla roligt. Vi kunde prata om allt! Det gjorde så ont att åka ifrån de.

Har du och Alma någon kontakt idag?

– Jag och Alma pratar i telefon titt som tätt, det är jättekul. Vi brukar ringa till varandra. Lika barn, leka bäst! Det är som att vi pratar samma språk. Hon har skinn på näsan och det tycker jag om! Hon säger det hon tycker, hon är jävligt charmig och härlig.

Bonde-Alma om relationen: ”Vi kunde prata om så många saker”

Även Alma håller med om att hon och Anders fick en nära relation till varandra.

Annons

Var det någon av bönderna som du kom lite närmare?

– Ja, men det var nog Anders. Just för att han också var öppen och vi kunde prata om så många saker. Det är lättare när den personen man pratar med är öppen, då vågar man själv dela med sig, berättar Alma för Hänt.

Hur ser relationen till de andra bönderna ut idag?

– Vi har en gruppchatt som vi skriver i och pratar om avsnitten. Inte så intensivt som när vi var på inspelningarna såklart, när man hängde ihop varje dag. Men de är ju bara ett telefonsamtal bort!

FOTO: TV4

Annons