LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bonde-Backis livrädd för vännerna – sura efter bröllopet med Evelina

15 aug, 2024
Mikael Backstulid och Evelina
Foto: TV4
Mikael "Backis" Backstulid och Evelina har gift sig och kärleken blomstrar.
Men bröllopet blev inte som de först hade tänkt sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Mikael ”Backis” Backstulid och Evelina träffades i Bonde söker fru 2021 och vann likväl tittarnas hjärtan som varandras.

Det senaste vi fick se av paret var i Bonde söker fru – barn och bröllopsspecial på TV4. Då såg vi Backis och Evelina när de var på jakt efter potentiella bröllopsplatser. Backis testade bland annat sin kostym och de berättade för Linda Lindorff att de ville gifta sig snart.

Bonde-Backis och Evelinas bröllopslycka – total överraskning

Och i juli i sommar var det äntligen dags. Men det blev inte någon av platserna de tittade på – i stället blev det en hemlig vigsel hemma på gården med de närmaste. Det var på Mikaels 40-årsdag som Evelina totalt överraskade både honom och gästerna med vigseln.

– Nu samlas alla för att hurra på mig, så kommer de skjuta konfetti på mig eller någonting sånt där, tänkte jag, berättade Mikael för Hänt några dagar efter bröllopet.

När han väl såg Evelina iklädd vit bröllopsklänning förstod Mikael vad som var på gång.

– "Jaha där Evelina i vit klänning”. Då gick det väl upp liksom.

Det blev ett småskaligt bröllop, med hemmagjorda vigselringar som Evelina hade gjort av ståltråd. Någon kostym blev det inte heller – Mikeal visste ju inte om att det vankades bröllop! Men han förklarade för Hänt att han var nöjd med det hela.

– Det viktigaste var ju att jag och Evelina sa ja till varandra. Ja för fasen, jag är supernöjd. De viktigaste var ju där, han som skulle vara min bestman var där. Han är väl lite purken att han blev snuvad på det, säger Mikael och skrattar.

Han fortsätter skämtsamt:

– Man får väl en fin straffsexa sedan har jag förstått eftersom mina kompisar inte fick någon svensexa nu.

Annons

Bröllopsplanerna ändrades – blev inte som planerat

När Hänt pratade med Mikael vintras och frågade om det skulle bli bröllop till sommaren sa han nej – det skulle bli för dyrt med tanke på den höga inflationen.

Även Evelina har tidigare förklarat för Hänt att ekonomin har gjort det svårt att tänka på bröllop.

– Nej alltså jag vet inte. Det är ju det där med ekonomin va, när man pluggar och så. Så vi får se hur det ser ut nästa år liksom. Vi har pausat lite, vi får se när det blir helt enkelt men det är ju på våran "att göra-lista".

Men det blev sommarbröllop trots allt! Och genom att kombinera födelsedagsfirande och bröllop sparade paret några slantar på köpet.

– På så sätt var det självklart en fördel att ha det nu, alla var ju redan bjudna typ. Det var ju inte billigt, men billigare. Men det är ju inte priset som spelar roll heller, säger Mikael.

Foto: TV4

Annons