LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Bonde-Chris misslyckade frieri – Amanda vill inte ha det så

03 okt, 2024
bonde chris amanda ruud
Bonde söker fru-paret är överens – de vill gifta sig med varandra. Men hur det ska gå till är de minst sagt oense kring...
– ”Vad håller du på med?”, ska Amanda ha sagt till Bonde-Chris.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Det var i våras som vinbonden Christopher "Chris" Sjöblom, 26, och Amanda Ruud, 26, möttes i Bonde söker fru – Jorden runt.

I slutvalet så valde Chris brevskrivaren Johanna, men kort efter att ha valt bort Amanda insåg bonden att han gjort fel. Idag lever och frodas kärleken för det nyförälskade paret, trots att de bor på motsatta sidor av världen! Att Amanda är bosatt i Karlstad, Sverige, och Chris i Napa, Kalifornien, ser de inte som ett hinder – tvärtom.

– Vi har det bättre nu än någonsin faktiskt. Jag tänkte från början att det skulle vara jävligt tufft med långdistans, men på ett sätt har vi blivit närmare varandra. För allt vi har är att prata med varandra. Man lär känna en person mycket djupare när man bara har telefonen, säger Chris i en ny intervju med Hänt.

Annons

Bonde-Chris om framtiden med Amanda – familjeliv i Sverige

Om tre veckor besöker Chris sin Amanda i Sverige under en vecka, och även runt jul har de planerat att han ska komma, då förhoppningsvis lite längre. Som det ser ut nu kommer sedan turturduvorna att flytta till San Fransisco nästa år då Chris ska slutföra sina studier. När det året är klart står siktet mot Sverige – permanent!

– Mycket är uppe i luften just nu, men det är målet, förklarar Chris.

Båda vet att de vill ha barn i framtiden, och menar på att de vill att dem ska växa upp här och inte i USA. Av många anledningar.

– Det kommer definitivt bli att vi har dem i Sverige. Kostnaden är en stor grej, men också med skolan och så. Jag tycker att svenska systemet är lite före.

För de som är intresserade av att följa parets kärlekshistoria, så har de också nyligen startat Youtubekanalen Bondekärlek. När de återförenas är också tanken att de ska uppdatera där alltmer flitigt.

Annons

– Det är väldigt tufft att göra videos när man är sådär långt ifrån, mycket tekniskt problem med ljud och sådant. Så vi kommer att pusha på ganska hårt nu och filma mycket. Sedan när hon kommer till mig i USA att vi ska försöka dagligen att göra videos och så.

bonde chris och amanda
Paret ger tips om hur man får en långdistansrelation att fungera på sin Youtubekanal Bondekärlek. Foto: Youtube

Bonde-Chris planerade frieri – får tänka om

Något man kan komma att få se inom snar framtid är ett romantiskt frieri, något som inte alls varit självklart för Chris.

– Jag har faktiskt varit helt emot att gifta mig. Amanda har varit den första personen i mitt liv som gjort att jag tänkt om. Jag vill absolut gifta mig med henne.

När Hänt frågar Chris om de pratat något om när i tid detta kan tänkas ske berättar han att det ursprungligen fanns en plan – men som inte alls gick hem hos Amanda!

– Jag sa att jag älskar henne på en buss. Så jag ville fria på en buss. Men hon blev småarg av tanken att jag skulle göra det. Så jag tror inte att jag får göra det. Men det blir nog inom närmaste året eller halvåret som jag ställer frågan.

– Hon skrattade och skojade ”men va fan, på en jävla buss?! Vad håller du på med?”, skrattar Chris.

FOTO: TV4, Youtube, privat

Annons