LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Jennifer om livet efter såpan: Jag har massor med beundrare

21 dec, 2016
author Lina Arvidsson
Lina Arvidsson
Jennifer Erlandsson fann Charlie Guldvinge i årets omgång av dejtingsåpan ”Bonde Söker Fru”. Men när inspelningen var över och vardagen tog vid ebbade kärleken ut. Jennifer är ändå glad att hon medverkade i programmet. ”Det har gett mig så mycket!”, säger hon till Hänt.
Annons

Hästbonden Jennifer Erlandsson, 33, fann inte sitt livs kärlek i Bonde Söker Fru. Men hon är ändå glad över att hon vågade vara med. Och hon har inte gett upp hoppet om kärleken. Tvärtom.

– Jag är fortfarande singel, berättar Jennifer Erlandsson för Hänt. Jag har dejtat en del under hösten, men det har inte blivit något. Jag tror det är svårt att få till det så att det funkar, speciellt när man har så mycket. Jag tror att den jag hittar måste ha lika mycket egna grejer som jag har. Det går inte att vara med en person som har massor av tid och väntar på att vi ska ses medan jag har jättemycket att göra. Vi måste nog ha ungefär likadana liv, även om han inte behöver vara intresserad av hästar.

Hästbonden Jennifer Erlandsson tror fortfarande på kärleken.
Hästbonden Jennifer Erlandsson tror fortfarande på kärleken.

Jennifers brevskrivande beundrare Charlie Guldvinge, 24, hade förvisso mycket att göra på sitt håll, men där slog det över åt andra hållet.

Annons

– Charlie hade ju tre jobb och bodde långt borta. Men därför hann vi inte ses. Så det var ju en bidragande orsak till att det inte fungerade.  Kan man inte träffas så tar det förstås död på kärleken.

Men Jennifer Erlandsson ser ändå positivt på historien med Charlie Guldvinge. Efter att ha haft dåliga relationer med både psykisk och fysisk misshandel kunde Jennifer äntligen slappna av och sluta vara rädd för kärleken.

– Upplevelsen med Charlie har gjort att jag har fått en annan bild av kärleken, berättar Jennifer. Jag kunder känna en trygghet med honom. Jag behövde inte oroa mig för vad han gör när vi inte ses eller vem som sms:ar honom. Jag kunde veta att jag räcker till som jag är och att han tycker om mig för den jag är.

Charlie Guldvinge och Jennifer Erlandsson fann varandra under inspelningen.
Charlie Guldvinge och Jennifer Erlandsson fann varandra under inspelningen.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Jennifer efter kyssen: “Jag är inte rädd för kärleken längre”

Så det var värt att vara med i Bonde Söker Fru trots att du inte fann kärleken?

Annons

– Absolut! Säger Jennifer utan att tveka. Det har gett mig så mycket.

Har du fått några beundrare nu när du blivit Bonde-Jennifer med hela Sverige?

– Massor! Det bara ramlar in brev och mejl. Så det är inte så att jag inte har att välja på, säger Jennifer och skrattar. Men det är mycket som ska funka. Det är som en pusselbit. Det måste passa perfekt.

Hur ska du fira julen?

– Den firar jag med min släkt på mammas sida i Göteborg. Det blir en traditionell jul med julgranar, en massa god mat och julklappsspel.

Foto: TV4, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons