LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Jens visar upp bebislyckan: ”Helt underbart”

11 sep, 2024
Jens Lundin fick sitt hjärta krossat i Bonde söker fru 2023. Allt han ville var att hitta en fru och bilda familj.
Men nu har det vänt – nu visar han upp nya bebisen i familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Jens Lundin, 28, är en av de bönderna som vi fick följa i Bonde söker fru 2023. Det blev kärlek på flera håll och kanter men framför allt på Micke Klingstedts, 58, gård. Idag är han och Mariette Rosander, 58, förlovade och bor ihop!

För Jens del blev det desto mindre lyckligt. Det stormade rejält på hans gård under programmets sista veckor. Det började med att brevskrivaren Ida plötsligt valde att lämna självmant och i samma veva tog Alexandra in på hotell.

Annons

Efter många om och men stod det till sist klart att Alexandra också ville åka hem, vilket i sin tur ledde till att Jens skickade hem Sabina. I säsongsavslutningen stod Jens ensam och åkte därför på resedejten med sin bror.

Bonde söker fru-Jens om hjärtekrossen

Sedan dess har Jens bearbetat sina känslor och allt som hände under inspelningarna. För han blev verkligen sårad och hjärtekrossad.

På nyårsafton skrev Jens såhär om sin situation.

”En liten återblick av äventyret bonde söker fru 2023. Ett äventyr som var väldigt påfrestande, man öppnar upp sig för hela Sverige i tron på att hitta kärleken men det slutade i detta fall att hjärtat blev krossat. Nu blickar vi framåt emot ett jävla bra 2024 istället. Gott nytt år allihopa!”, skrev Jens i ett inlägg på Instagram.

SABINA, JENS
Sabina och Jens FOTO: TV4

Bonde söker fru-Jens visar upp bebislyckan

Och nu visar det sig att detta år, 2024, har blivit bättre för Jens del! Förutom att han kämpar på och jobbar hårt på gården så har han också öppnat upp sitt hjärta för lilla brorsbarnet Henry.

Annons

I ett inlägg på Instagram visar Jens upp den fantastiska bebislyckan!

”Helt underbart att få vara farbror till dig lilla Henry”, skriver han.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons