LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bonde-Klas Karlsson och Sandra har bestämt sig: "Ett barn räcker"

01 feb, 2016
AvSofia Hadjipetri Glantz
Köttbonden Klas Karlsson och Sandra är nöjda med tillvaron. Efter sonen Alfred blir det inga fler barn.
Annons

Förra våren var Hänt hemma hos köttbonden Klas Karlsson, 40, och hustrun Sandra Karlsson, 38, som blev ett par via TV4:s Bonde söker fru för snart fyra år sedan. I augusti firar de tre år som gifta och sonen Alfred har hunnit fylla 16 månader.

Sandra och Klas Karlsson hemma i Kolmården.
Sandra och Klas Karlsson hemma i Kolmården.

Hemma i huset i trakterna kring Kolmården hade Alfred då ännu inget eget rum utan fick nöja sig med att sova hos föräldrarna. Mamma och pappa planerade att flytta hans saker till övervåningen vilken förra våren var långt ifrån barnsäkrad. Loftet var helt öppet utan räcke och ett tjockt rep löpte längs kanten ner mot kök och vardagsrum.

Förhoppningen var att de skulle börja bygga om redan till sommaren. Men när det aldrig hände fick Sandra Karlsson nog och mejlade programmet Bygglov som gärna tog sin an projektet.

Annons

– Sandra tjatade så länge “Nu har vi fått Alfred, nu måste vi börja med räcket.”. Men det blev aldrig av. Så då mejlade Sandra programmet och de kom och gjorde klart allt på tre dagar, säger Klas Karlsson till Hänt.

Loftet är inte längre öppet och numera finns det tak över köket.
Loftet är inte längre öppet och numera finns det tak över köket.

– De fick fria händer och gjorde två sovrum och ett extra samlingsrum som är som ett litet fikaställe. Det blev verkligen jättefint. Vi är så nöjda.

Köttbonden berättar vidare att han är hemma och vabbar för första gången. Hustrun har precis fått ett arbete på halvtid som lärare i svenska, engelska och NO för en tredjeklassare. Så nu får han ta vabbpasset med en förkyld och gnyende sextonmånadersbaby som nyligen börjat på dagis.

Ska paret kanske utöka familjen med ett syskon till Alfred? Plats saknas ju inte numera.

– Alla tror att vi ska fylla det andra sovrummet med en till bebis. Men en räcker, vi är för gamla för fler. Jag har äntligen börjat kunna jobba ordentligt. Vi är jättenöjda med ett barn.

Foto: TV4, Micael Engström

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons