LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

BRÖLLOPSLYCKA! Bonde-Leonoras kärleksfest – tackar sig själv efter vigseln: ”Magisk kväll”

23 okt, 2024
Leonora Vilhelmsson sökte kärleken i Bonde söker fru 2018.
Nu har hon funnit sin fru och nu är de gifta!
”Det var en magisk kväll där fokus låg på kärlek”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Leonora Vilhelmsson, 47, var med i Bonde söker fru – kärlek åt alla år 2018 och föll då pladask för brevskrivaren Louise Eriksson. Men sedan dess har mycket hänt. Paret förlovade sig men bröt upp bara några månader senare.

Leonora har tidigare berättat vad uppbrottet berodde på.

– Jag vet egentligen inte, men vi träffades ju och blev blixtförälskade och det kändes helt rätt. Jag trodde jag hade hittat den rätta, men det var kasst. Det var trubbel från början och det varade inte så länge, det var inte sunt, förklarade Leonora då för Hänt.

Annons

Så träffade Leonora kärleken igen

Nu har Leonora däremot hittat kärleken på nytt! Hennes nya kärlek heter Anna och de träffades för ungefär 1,5 år sedan. På Instagram berättade Leonora om lyckan.

”För ett år sen gjorde jag mej redo att gå på min första dejt med henne. Jag hade inga stora förhoppningar på en fortsättning. Jag var redo att leva mitt liv själv. Jag var trött på möten med nya människor som gjorde mej besviken. Men vi skulle ses i Kristianstad och det var nära Jockarp så jag tänkte jag ger det en sista chans. Tack för det modet Leonora.”, skrev Leonora på 1-årsdagen och fortsatte:

”Anna är nämligen Anna och inte som andra. Hon gör svårt till lätt, allt är så självklart med henne och hon visar mej varje dag, i varje andetag att hon vill vara med mer. Det finns inte ett enda tvivel på att det inte ska vara hon och jag livet ut. Att hon under detta år satt en ring på mitt finger var stort och större blir att hon detta året ska sätta ännu en på mitt ringfinger. Men en dag i taget och idag ska vi fira ettårig dejtdag, det kommer bli magiskt.”

Annons

Bonde-Leonora har gift sig!

Och nu har den där ringen fått komma på plats på Leonoras ringfinger! För Leonora och Anna har nu gift sig! Detta bekräftar Leonora för Hänt.

På Instagram berättar hon om den magiska bröllopsdagen och festen.

”Med människor vi på något sätt valt i våra liv blev vi fruar på en bro i Venedig kl 00:00 den 22/10-24. Det var en magisk kväll där fokus låg på kärlek. (Därför blev bilderna kanske inte dom bästa) Helt klart rätt prioritering”, skriver Leonora om bröllopet.

BONDE LEONORA
FOTO: INSTAGRAM
BONDE LEONORA
FOTO: INSTAGRAM
Annons

FOTO: TV4, Instagram

Annons