LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Bonde-Mariette lämnar allt bakom sig – nu har hon fått en förmögenhet

18 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Micke och Mariette träffades i Bonde söker fru 2023 och har sedan dess både förlovat sig och flyttat ihop.
För några veckor sedan delade Mariette på sociala medier att hon nu lämnar allt bakom sig och fått en förmögenhet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Vid Mössebergs fot, i den lilla byn Gökhem nära Hornborgasjön, ligger Bonde-Mariette och fästmannens kärleksnäste – ett gult tvåvåningshus med vita knutar.

Dit flyttade paret endast sex veckor efter att inspelning av Bonde söker fru sommaren 2023 avslutades. Mariette Rosander tog då sitt pick och pack och begav sig till Laholm för Michael Klingstedts tv-kända strutsgård utanför Falköping. För att genomföra flytten var hon dock tvungen att lämna allt bakom sig och sälja sin gård, vilket Hänt tidigare berättat om.

I ett Instagram-inlägg som hon för några veckor sedan publicerade skriver hon om flytten från huset:

”Nu är min fina gård till salu!”

Så mycket tjänade Mariette på sin gård

Utropspriset på hennes gård låg på 1 495 000 kronor och Hänt har tidigare bekräftat att gården är såld och att slutpriset landade på 1 650 000 kronor. Mariette tjänade alltså 155 000 kronor på försäljningen av sin gård.

Till Hänt berättar Mariette att hon är nöjd över både pris och köpare och att det hela kändes väldigt bra. Hänt har också tidigare frågat vad Mariette har tänkt att göra med sina nyfunna pengar och då svarade hon så här:

Annons

– Nej men jag skulle ju vilja investera och starta upp en bed & breakfast som vi har pratat om. Så, det är tanken där liksom och så får man se.

Bonde-Mariette om inköpen

När Hänt var på besök hos paret berättade Mariette om hur det var att bo tillsammans med Micke och hur hon visste att det var rätt karl hon hade träffat. Hon berättade också om de första inköpen de hade gjort tillsammans efter hon hade lämnat gården.

– Vi har bara ”köpt till” en del saker. Nu senast en matsalsgrupp, sa Mariette då.

Då kommer Bönderna tillbaka

När får vi se nästa lyckliga par flytta ihop och när kommer bonde söker fru 2024 tillbaka? Ja, redan nästa vecka, på onsdag kan vi meddela. Då ska vi bland annat få träffa en westernryttare och flera mjölkbönder.

FOTO: TV4Play / Skärmdump

Annons