LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Bondeparets otroliga kärlekslycka – därför har de inte kunnat gifta sig förrän nu: ”Drömbröllop”

01 okt, 2024
AvAlva Jonsson
FOTO: Elin Sundman
Olle Pallars var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru 2015. I programmet får vi se hur han och dalkullan Lisas kärlekshistoria tar fart. Men vad hände sedan? Det vet Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

I det första programmet av Bonde söker fru 2015 fastnar bonden Olle Pallars lite extra för en brevskrivare, nämligen Lisa Skoog Dahlman - en dalkulla som då var bosatt i Östersund.

– Det var ju ett brev som fångade mig lite extra speciellt, hon såg väldigt trevlig ut och tyckte nog om lite samma saker som jag. Hon verkar naturlig, säger Olle i programmet.

Det blev också Lisa som Olle valde att ringa, och de bestämde sig ganska snabbt för att träffas. Hon reste till gården i Järvsö för att se hur Olle hade det och trots en enorm nervositet så kändes det väldigt rätt när de fick krama om varandra. Lisa menar att hon tidigt visste att Olle var rätt person för henne och förälskelsen kom plötsligt med full kraft.

Annons
Så såg det ut när Olle ringde upp Lisa i programmet. FOTO: TV4

Olle och Lisa har gift sig efter nio års väntan

Nu har det gått nio år sedan paret träffades via programmet och mycket har hunnit hända sedan dess! Lisa flyttade in på gården och 2018 välkomnade paret sitt första barn, Edvin, som nu är 6 år. Två år senare fick de dottern Signe, som alltså har hunnit fylla fyra.

Lisa har länge hintat till Olle att hon ville att han skulle fria. Och för två år sedan gjorde han slag i saken. Paret befann sig på ett fint hotell i Hälsingland där Olle bestämt sig för att fria på. Men samma dag utbrast Lisa att det hade varit ett perfekt ställe att förlova sig på – varpå själva frieret blev något förvirrat.

Annons

– Så hon trodde först att jag skojade när jag frågade om hon ville gifta sig med mig, säger Olle.

Renoverat på gården inför den stora festen

Trots en viss förvirring tackade Lisa ja till frieriet och i början av september i år var det dags för det efterlängtade bröllopet.

Anledningen till att bröllopet dröjde var att Olle och Lisa ville att barnen skulle ha hunnit bli så pass stora att de kunde vara med på firandet.

Paret vigdes i Järvsö kyrka med 160 gäster närvarande, och bröllopsfesten arrangerades på brudparets gård där de slitit med renoveringen av logen.

Så fin blev logen efter mycket slit. FOTO: Elin Sundman
Annons

– Det var helt fantastiskt, det var ju sjunde september men det var helt fantastiskt väder för att vara höst. Man tänker väl alltid att det finns någonting man hade kunnat göra annorlunda, men jag kommer inte på något, det var verkligen ett drömbröllop!, säger Olle.



Äntligen fick bonden sin fru! FOTO: Elin Sundman

Olle Pallars om festen: ”Det kostade ju en del pengar”

Den stora festen fortsatte in på småtimmarna och innehöll roliga överraskningar som vännerna förberett för brudparet. Bland annat hade de gjort en video med en egen tolkning av hur makarna träffades.

Annons

– Det var en väldigt rolig variant av Bonde söker fru, där mina kompisar och släkt skådespelar, skrattar Olle.

Trots det storslagna bröllopet menar Olle att det inte har tärt speciellt mycket på familjens ekonomi.

– Vi har ju gjort mycket själva, sen är det ju klart att det blev en påkostad fest och bröllop totalt sett, naturligtvis, så det är klart att det kostade ju en del pengar men det var värt varenda krona, säger han.

FOTO: ELIN SUNDMAN

Annons