LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bönderna kära i varandra – hoppat av programmet: ”Blixtkära”

01 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Årets säsong av det populära programmet Bonde söker fru är igång. Nu berättar programledaren Linda Lindorff om oväntade kärleken:
”Träffades redan på castingen och blev blixtkära”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

I TV4:s långkörare Bonde söker fru får vi varje år träffa ett antal ensamma bönder som längtar efter kärleken. I år följer vi mjölkbonden Alma, 24, mjölkbonden Anders, 34, westernryttaren Göran, 69, köttbonden Kristian, 29, och mjölkbonden Isak, 30. I programledarrollen ser vi som vanligt den rutinerade Linda Lindorff, 52.

Linda Lindorffs stora oro kom tidigt i år

På sin blogg berättar programledaren Linda om hur otroligt nervöst det är under inspelningen av programmet. Det finns hela tiden en laddning i luften och Linda beskriver att hon innan inspelningen drar igång ofta ligger vaken och är orolig om nätterna - med en rädsla för att det ska gå fel eller någon ska bli sårad.

”Den stora oron i år kom tidigt. Redan på slottet. Den damp ner i mig som en stor klump i magen så fort jag kom in i huset där våra bönder bor”, skriver hon.

Annons

Bönder föll för varandra – träffades på castingen

Vidare beskriver Lindorff hur hon fick starka flashbacks från tidigare säsonger då kärlekstörstande bönder blivit kära i varandra – istället för i sina brevskrivare. Hon menar att det finns potential att de bönder som medverkar i år också skulle kunna vandra samma bana.

"Det har ju faktiskt hänt förut. Första gången var 2012 och jag pratar förstås om bonden Marie-Louise och André. De träffades redan på castingen uppe i Stockholm och blev blixtkära. Under pirriga omständigheter så friade sedan André när jag var och hälsade på – och hon sa ja”, berättar Linda i inlägget.

Marie-Louise och André.

Tvingades sätta in ”kärleksväktare”

Det gjorde att de tappade två av fyra bönder det året och efter händelsen har upplägget gjorts om. Nu träffar inte bönderna varandra i Stockholm innan utan de får komma till castingen en och en. 2016 inträffade en liknande händelse då bönderna Sigrid och Erik fattade tycke för varandra innan de hunnit träffa sina brevskrivare. De valde visserligen att fortsätta sina respektive resor i Bonde söker fru men ledde också till att produktionen valde att sätta in så kallade ”kärleksväktare”, för att något liknande inte ska hända igen och de var på plats under castingen även i år.

FOTO: TV4

Annons