LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Bråket som splittrar Joakim och Jonna: "Fruktansvärt arg"

02 maj, 2017
AvJohanna Bladh
Succéparet Joakim och Jonna Lundell berättar om pengabråken som sliter på äktenskapet. "Det blir många bråk på grund av detta. Men jag har för svagt psyke, jag kan inte stå emot".
Annons

2016 var ett intensivt år för Youtube-stjärnorna Joakim, 31, och Jonna Lundell, 22.

Paret både gifte sig, fick sin egen serie på Viafree och skrev sin första låt under året. Nu fortsätter framgångarna i arbetslivet när de får en egen intervjuserie och är aktuella med en ny låt.

Men hemma skaver saker och ting i relationen. Joakim Lundell berättade tidigare i veckan för Hänt.se att de just nu har en kris i äktenskapet, och nu avslöjar han att det handlar om pengabråk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det senaste året har jag lånat ut över 200 000 kronor till personer som jag känner och okända, och jag har inte ens fått tillbaka en bråkdel av vad jag lånat ut, berättar Joakim.

Och det är den givmilda hanteringen av pengar som skapar konflikter mellan makarna.

– Jonna blir fruktansvärt arg när jag lånar ut våra pengar. Det blir många bråk på grund av detta. Men jag har för svagt psyke, jag kan inte stå emot.

Annons

Att Joakim är för snäll blir ett problem när många skriver på sociala medier.

– Random folk skriver till mig att deras mamma är sjuk och de vill hitta på något för henne. När det sen visar sig att Jonna har rätt och att det inte finns någon sjuk mamma blir jag ledsen att jag köpte deras snyfthistoria rakt av, säger Joakim.

Men ibland har han också fått tillbaka sina utlånade pengar.

– Igår fick jag faktiskt tillbaka pengarna från en människa jag aldrig träffat eller sett, utan som bara skrev till mig på Facebook. Hon hade kunnat skita i det, men hon lämnade tillbaka allt och det fick mig att le, berättar Joakim.

Samtidigt kärlekshyllar Joakim sin maka och säger att hon betyder allt för honom.

– Vi har inga planer på att ge upp eller gå isär.

SE OCKSÅ: Efter nätbråket – här försonas reportern med Jockiboi

Efter nätbråket – här försonas reportern med JockiboiBrand logo
Efter nätbråket – här försonas reportern med Jockiboi

LÄS OCKSÅ: Joakim och Jonnas äktenskapskris: ”Väldigt, väldigt tufft”

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska efter Jockibois video – ber om ursäkt

FOTO: Ibl

Annons