ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Brevskrivaren bortplockad från Bonde söker fru – därför saknas hon helt

23 okt, 2024
bonde söker fru isak och sara
Nu har brevskrivarna flyttat hem till sina bönders gårdar – men en saknas!
För Hänt förklarar Sara Klaveness vad som hände.
– De körde ihop sig lite, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?


I årets Bonde söker fru följer vi Alma Håkansson, 25, Göran Lindström, 69, Anders Mood, 34, Kristian Johansson, 30 och Isak Johansson, 30 – och deras jakt på kärlek.

Under onsdagen sändes avsnittet då kvarstående brevskrivare flyttar hem till sina bönder. Isak har efter ett tufft val bjudit hem de fyra tjejerna Sara Nilsson, 28, Ebba Andersson, 29, Linnea Nord, 28, och Sara Klaveness, 34, till sin gård på Öland.

Därför saknas Sara i Bonde söker fru: ”Körde ihop sig”

Men under onsdagens avsnitt lyser en av dem med sin frånvaro. När Hänt når Sara Klaveness för att fråga vad som hände berättar hon om det stora missödet.

Annons

– Jag blev lite försenad faktiskt. Jag bor ju i Stockholm, och jag fastande lite på stationen på tåget. Det var strömavbrott när jag skulle åka ned, så att jag blev ganska försenad med mitt tåg. Så det är därför, säger Sara till Hänt.

Som om inte det vore nog i sig – så hände allt på en för henne alldeles särskild dag!

linnea och sara kommit med resväskor
Linnea och Sara N anländer till Isaks gård.

– Det här var faktiskt på min födelsedag också, så jag var lite så här: ”Vad är det som händer?”. Det kändes först jättekul att jag skulle få åka till Öland på min födelsedag, och sedan fastnade jag på stationen i jag vet inte hur många timmar, förklarar hon vidare i intervjun.

Annons

Efter att ha hoppat på ett annat tåg och genomfört flera byten kom hon tillslut fram till gården, där de övriga hade redan hunnit umgås i ett par timmar.

– Jag missade ju en massa roliga grejer där. Så de körde ihop sig lite, men det löste sig.

Oron över de andra brevskrivarna – fick ett försprång: ”Börjar spöka lite”

Kände du att de andra fick ett försprång då?

– Ja, det kände jag faktiskt. Jag var lite nervös när jag var påväg. För jag visste också vilken tid vi skulle mötas upp, så jag kände att tiden tickade iväg. Så det är klart att jag kände att jag gick miste om en del värdefull tid. Men jag kan väl ändå säga att jag tycker att jag blev kompenserad för det.

isak och ebba fnittrar
Blev fnissigt mellan Isak och Ebba, innan övriga brevskrivare kommit.

Ebba kom först av alla, och fick till synes ganska mycket mer egentid med Isak. Huruvida det var på eget bevåg eller beslutat av produktionen, vet inte Sara.

Annons

Hur kändes det att få höra det?

– Ja det är klart att det är lite... Man vill ju ha så mycket tid som möjligt för att hinna visa vem man är, och ta reda på vem den andra personen är. Så det var ändå lite att när jag fick reda på det att Ebba hade fått komma lite tidigare som man kände sig lite osäker. Och undrade lite: Varför? Var det Isak som valde det? Sådana tankar.

Sara fortsätter:

– Det gör att det börjar spöka lite, men det är väl de dem (produktionen) vill också. Att vi ska bli lite osäkra, och ha funderingar. Man undrar lite vad man kanske gått miste om. Särskilt eftersom jag kom så mycket senare också. Men som sagt så tycker jag ändå att jag blev kompenserad för det.

bonde söker fru Sara Klaveness
I slutet av avsnittet ser vi hur Sara K tiilslut dyker upp!

FOTO: TV4

Annons