ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Camilla Hysén slår tillbaka efter ryktet – sanningen om flytten: ”Slut på spekulationer”

18 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Camilla Hysén är trött på spekulationerna om flytten med Glenn.
Enligt Camilla har det blivit fel med anledningen varför de ska flytta och nu vill hon få stopp på ryktet.
”Bedrövligt att behöva förklara sig för att få vara ifred”, skriver hon på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Nyligen kunde Hänt avslöja att Glenn och Camilla Hysén skulle lämna hyreslägenhet i Olskroken för en bostadsrätt i Mölndal, en naturskön kommun strax söder om Göteborg.

Lägenheten köpte paret för snart två månader sedan och snart ska makarna äntligen få flytta in i sin nya lägenhet.

– Det är jävligt inspirerande att komma ut till något nytt, sa Glenn tidigare till Hänt.

Lägenheten som Glenn och Camilla ska flytta till är helt nyproducerad och 65 kvadratmeter stor med uteplats. Anledningen till att de flyttar till den nya lägenhet är enbart för att de nu var sugna på att köpa något eget istället för att hyra.

– Då är det bättre med en lägenhet som du betalar själv. Det känns bra med något vi själva äger. Vi har en stabil ekonomi, berättade Glenn för Hänt.

Annons

Men nu hoppas han verkligen att det är sista gången han flyttar. Det trodde han också förut – men nu är han övertygad på sin sak. Glenn berättar också att Camilla är lika glad över flytten hon.

Camilla och Glenn Hysén firade nyligen fem år som gifta

I augusti firade paret dessutom femårig bröllopsdag och på Instagram berättade hon om den stora kärleken makarna emellan:

”Stort grattis till oss på vår femåriga bröllopsdag. Tacksam för livet vi har byggt upp, våra minnen och vår framtid. Älskar dig”.

Bild på Camilla och Glenn Hysén från bröllopet.
Bild på Camilla och Glenn Hysén från bröllopet. FOTO: Instagram Skärmdump

Och kärleken verkligen sprudlar mellan Glenn och Camilla. På hennes Instagram får följarna ta del av alla de härliga minnena och upplevelserna som paret skapar tillsammans.

Camilla Hysén har fått nog av spekulationer – berättar sanningen om flytten

Camilla använder också sina sociala medier för att en gång för alla få tyst på alla de spekulationer som sprids om deras husflytt. Enligt Camilla har folk anklagat paret för skattesmitning och hon har själv fått meddelande om att hon ska dra åt helvete:

Annons

”Nu måste det bli slut med spekulationer, vi tänkte inte flytta till Portugal för smita från någon skatt, vi har pratat om att ev. köpa utomlands som så många andra gör ett ställa att åka till under höst, vinter! Sen att tidningar väljer att skriva på sitt vis en annan sak. BESLUTET vi tog var att köpa något här hemma först. Då vi känner att vi har inte rest klart till olika ställen. Nästa mål absolut vill vi köpa utomlands, när vi rest klart FRÅGOR på det? Så ni som skriver privat till mig snälla sluta. Vi har köpt något som passar oss i livet vi lever och byggt upp tillsammans… Bedrövligt att behöva förklara sig för att få vara ifred stort tack till er som både välkomnar oss till Mölndal och är glada för vår skull. Ni andra som ber oss dra åt helvete hmm inte konstigt samhället ser ut som det gör för övrigt önskar jag alla en fin helg va rädda om er och varandra”.

Och i kommentarerna får hon fin uppbackning av följare och vänner.

”Det luktar avundsjuka! Grattis till Mölndal som får er, och när det är dags hejar jag för ett köp utomlands. Ni är bäst!”, skriver en följare.

Bild på Camilla och Glenn Hysén.
Bild på Camilla och Glenn Hysén. FOTO: Instagram Skärmdump

FOTO: TT

Annons