LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Camilla Läckberg jublar – kärleken Simon Sköld tävlar i "Let's Dance"

12 feb, 2015
AvAnna Shimoda
Camilla Läckbergs kärlek Simon Sköld är klar för "Lets´s Dance". "Jag är så glad för hans skull", skriver Camilla.
Annons

Camilla Läckbergs sambo Simon Sköld är klar för “Let’s Dance”. Förra veckan lämnade MMA-stjärnan sin älskade Camilla och bonussonen Charlie i Thailand för att bege sig hem till Sverige och danslokalen. På Instagram skrev han i samma veva ett minst sagt kryptiskt meddelande:

“På väg hem till Sverige för att jobba, ett riktigt kul jobb som jag verkligen ser fram emot. Kommer sakna min älskling något otroligt mycket. Du är bäst”

Camilla saknar redan Simon. Foto: Stella Pictures
Camilla saknar redan Simon. Foto: Stella Pictures

MISSA INTE: Camilla Läckberg flyttar ihop med Simon: “Vi känner båda att vi har träffat rätt”

Camilla saknar honom redan och bara en timme efter han åkt uttryckte hon sin saknad via sociala medier.

“Bara en timme sen han åkte och jag saknar honom redan nåt förfärligt. Har alltid varit bra på att ta hand om mig själv, men har förändrat mycket att sen juni bli behandlad som en prinsessa och varje morgon vakna med någon som har inställningen “Hur kan jag göra ditt liv underbart i dag?”

MISSA INTE: Martin Melin: “Det är tufft att se bilder på Camilla och Simon”

Simon i danslokalen. Foto: Camila Läckbergs Instagram
Simon i danslokalen. Foto: Camilla Läckbergs Instagram

Men att hon är glad för Simons skull råder det ingen tvekan om:

“Vet att han och hans danspartner Maria kommer vara grymma på dansgolvet! Om en stund, klockan 09.20 gästar han Nyhetsmorgon och berättar om sitt deltagande! Så glad för hans skull o tvekade inte en sekund att säga “KÖR” fast det innebär han inte kunde ta returflyget hit för en månad till med oss här. Men jag vet ju själv vilken upplevelse för livet det är och Thailand finns ju kvar. Så kör hårt älskling och jag är helt övertygad du kommer charma tittarna på samma sätt som du charmar alla som lär känna dig och ditt enormt stora hjärta!

Camilla Läckberg slutade på fjärde plats när hon själv var med i “Let’s dance” 2012.

MER MÅSTELÄSNING:

Ingemar Stenmark och Marie Serneholt klara för “Let’s Dance”

Ingemar Stenmark får kvinnor på fall

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons