LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Camilla Läckberg satte stopp för Christer Sjögrens pension – behövde jobba mer

29 sep, 2024
AvElinor Hedgren
Christer Sjögren och Vikingarna avslutade sin officiellt sista turné i mitten på juli. Men när Camilla Läckberg fyllde 50 år en månad senare fick dansbandet en förfrågan som de inte kunde tacka nej till.
– Hon skulle absolut ha oss, berättar Christer Sjögren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Det var nog ingen som missade när däckardrottningen Camilla Läckberg för en månad sedan firade sin 50-årsdag med bullar och brak med en tre dagars lång fest.

Camilla hade abonnerat restaurgan Tyrol på Gröna Lund i Stockhom där hon tillsammans med hela 250 gäster firade hela helgen lång! De olika dagarna hade dessutom olika teman. På själva födelsedagen hade författaren bestämt sig för tema ”Oscarsgalan”, där gästerna dök upp i sina finaste och mest exklusiva outfits. Den andra kvällen på Tyrol har tema ”Bonnafest”.

I en intervju med Femina berättar Camilla:

– Festen är två kvällar där jag vill ha med båda sidorna av min personlighet, eller båda aspekterna av mitt liv snarare. Mitt liv är ju ganska splittrat på många sätt, så på fredag blir det Oscarsgala. Då är det glitter, glamour och tjusigt. På lördag blir det ”bonnafest” med sprit på dunk, tatuerare, dansband och burköl.

Annons

Vikingarna uppträdde på Läckbergs fest – var inte planerat

När det kom till musiken så var det flera olika band och artister som stod för underhållningen, bland annat det folkkära dansbandet Vikingarna. Och sanningen är att det från början inte alls var planerat i deras turnéschema.

I somras var Vikingarna ute på sin sista officiella konsert, som avslutades på Dansbandsveckan i Malung i mitten på juli. Men när Camilla Läckberg önskade att de skulle spela på hennes 50-årsfest i Stockholm kunde de inte tacka nej, berättar Christer Sjögren för VF.

– Jag hade ingen aning om att hon gillar Vikingarna, men hon skulle absolut ha oss, berättar han, och fortsätter:

– Så vi var upp på Tyrol och spelade för henne. Det var roligt, hon hade ju fest där i dagarna två och vi var flera som spelade. Även Per Gessle var där.

Kändisarna på Camilla Läckbergs fest

På fredagen var Hänt på plats för att bevaka firandet, där det såklart kryllade av svenska kändisar. Bland annat var radioprofilen Laila Bagge där för att festa loss och fira sin vän.

Annons

– Det blir ju alltid roligt när Camilla har fest, så att jag ser fram emot en kväll med överraskningar, ha roligt, dricka gott, äta gott, träffa alla vänner och bara släppa loss, berättar Laila.

Trots att det är 250 personer inbjudna, har Camilla sållat ordentligt bland sina vänner.

– Ja, och det har varit lite av ett problem. Jag som är rädd att någon ska känna sig utelämnad. Men jag började först med en lista på alla jag tycker om. Då kom jag upp i 450, 500 personer, vilket gjorde det mer till ett event istället för en privat fest. Allt blev så stort plötsligt. Då började jag istället titta på vilka jag aktivt umgås med. Vem har jag haft en privat middag med de sista fem åren?

FOTO: Skärmdump TV4

Annons