LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Camilla Läckberg tvingar familjen – nu blottar hon allt: ”Oväntade situationer”

04 sep, 2024
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg får nytt realityprogram!
Och det visar sig att hon har övertalat hela familjen att vara med i tv.
– Fått med hela familjen på tåget, säger Camilla, enligt Viaplay.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”

Däckardrottningen Camilla Läckberg firade nyligen 50 år fyllda, med en fest i pompa och ståt.

I samband med födelsedagen kom dessutom en annan glädjande nyhet – Camilla ska få ett alldeles eget realityprogram med namn Läckbergs.

Camilla Läckberg övertalade familjen att vara med

Camilla är bästsäljande deckarförfattare och barnboksförfattare. Hon har skapat tv-succéerna Lyckoviken och Strandhotellet, men nu kommer vi alltså få ta del av hennes vardagsliv utanför rampljuset.

Vi kommer bland annat få en närmre relation till hennes yngre kärlek Simon Sköld, 37, som Camilla gifte sig med under 2017.

Dessutom kommer vi få en inblick i Camillas barns liv som inkluderar, Wille, Meja, Charlie och Polly, som Camilla lyckats övertala att medverka.

Annons

– Jag är så peppad och glad över att serien blir av och att jag fått med hela familjen på tåget, säger Camilla enligt Viaplay.

Camilla Läckbergs födelsedagsfest – bakom kulisserna

I helgen dansade Camilla hela natten lång tillsammans med 250 gäster på Gröna Lund i Stockholm. Hennes exklusiva födelsedagfest firades nämligen med buller och brak, med hela tre dagars långt party. Där gästerna dök upp klädda efter teman som ”Oscarsgala” och ”Bonnafest”, något Hänt tidigare har rapporterat om.

Men i det nya programmet kommer vi få ta del av hela den lyxiga festen från insidan, meddelar Viaplay.

– I helgen fyllde jag 50 år och det känns ju som den perfekta åldern att börja dela med mig mer av mitt liv, min brokiga familj, roliga vänner och alla mina erfarenheter. Ännu en kändisfamilj kanske ni tänker men jag tror och hoppas att tittarna är nyfikna på oss. Det blir många oväntade situationer och hög igenkänning, avslutar Camilla.

Inspelningarna har som sagt påbörjats och kamerorna följer familjen Läckberg under hela hösten. Serien kommer ha premiär Viaplay och TV3 under våren 2025.

FOTO: TT

Annons