LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Camilla Läckbergs galna 50-årsfest – här festar kändiseliten loss

30 aug, 2024
Camilla Läckberg fyller 50 år och det firas med buller och brak. Här listar vi allt du vill veta om det kändistäta firandet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Den 30 augusti är det äntligen dags! Deckardottningen Camilla Läckberg fyller jämna 50 år, och det är inget som går obemärkt förbi.

Camilla Läckbergs storslagna 50-års firande

Födelsedagen firas nämligen med buller och brak, med en hela tre dagars lång fest. Tillsammans med 250 gäster kommer Camilla dansa natten lång på Gröna Lund i Stockholm, där hon abonnerat hela restaurang Tyrol.

De olika dagarna har dessutom olika teman. På själva födelsedagen har författaren bestämt sig för tema ”Oscarsgalan”, där gästerna förväntas dyka upp i sina finaste och mest exklusiva outfits. Den andra kvällen på Tyrol har tema ”Bonnafest”.

Annons

I en intervju med Femina berättar Camilla:

– Festen är två kvällar där jag vill ha med båda sidorna av min personlighet, eller båda aspekterna av mitt liv snarare. Mitt liv är ju ganska splittrat på många sätt, så på fredag blir det Oscarsgala. Då är det glitter, glamour och tjusigt. På lördag blir det ”bonnafest” med sprit på dunk, tatuerare, dansband och burköl.

I samma intervju avslöjar Camilla att hon på ”Oscarsgalan” kommer att ha två olika klänningar och byta om under kvällens gång. Båda klänningarna är sydda av designern Lars Wallin.

Kändisarna på Camilla Läckbergs fest

På fredagen var vi på Hänt på plats för att bevaka detta spektakulära firande, där det såklart kryllade av svenska kändisar. Bland annat var radioprofilen Laila Bagge och Kishti Tomita där för att festa loss och fira sin vän.

– Det blir ju alltid roligt när Camilla har fest, så att jag ser fram emot en kväll med överraskningar, ha roligt, dricka gott, äta gott, träffa alla vänner och bara släppa loss, berättar Laila.

Annons

Trots att det är 250 personer inbjudna, har Camilla sållat ordentligt bland sina vänner.

Annons

– Ja, och det har varit lite av ett problem. Jag som är rädd att någon ska känna sig utelämnad. Men jag började först med en lista på alla jag tycker om. Då kom jag upp i 450, 500 personer, vilket gjorde det mer till ett event istället för en privat fest. Allt blev så stort plötsligt. Då började jag istället titta på vilka jag aktivt umgås med. Vem har jag haft en privat middag med de sista fem åren?

FOTO: Karin Törnblom/ TT / Fredrik Sandberg/TT

Annons