LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carin da Silva bryter upp med maken – berättar om flytten: ”Väldigt märkligt”

06 okt, 2024
Till vänster: Närbild Carin da Silva. Till höger: Carins man Niklas tillsammans med Carin på röda matten.
Efter fem år har Carin da Silva och familjen brutit upp med Belgien och flyttat tillbaka till Sverige.
Nu berättar hon om hur allting känns efter den stora omställningen.
– Det är märkligt, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Carin da Silva, 39, blev först känd genom sin medverkan som proffsdansare i Let's dance. Idag driver hon bland annat podcasten Våra sanningar med Vivi & Carin, tillsammans med Vivi Wallin, 47, som driver Instagram-kontot ”Mammasanningar”.

Nu är de också aktuella med deras humorshow Reel life, och Carin programleder dessutom andra säsongen av Husköp i blindo.

På det här har Carin också nyligen flyttat tillbaka till Sverige där hon nu berättar om hur allting känns!

Carin da Silva om flytten med maken

I fem år har Carin och familjen bott i Belgien, på grund av maken Niklas Perssons arbete.

Snart har det gått två månader sen de och barnen Theo, 11, och Max, 9, flyttade tillbaka till deras gamla hus i Stockholm. I en intervju med Aftonbladet berättar hon om hur allting känns.

Annons

– Det känns jättebra men också väldigt märkligt. Vi har ställt tillbaka möblerna på exakt samma ställe där de stod förut. Så det är nästan som att tiden har stått still och man bara har tryckt på paus och sedan på play igen, medan vi har varit med om en massa saker. Så det är märkligt, men det känns också jättebra att vara tillbaka.

Husköp i blindo har premiär på Viaplay och TV3 den 8 oktober, och bara dagen efter är det dags för humorshowen att starta – allt samtidigt som de är nyinflyttade. Av tidningen får hon frågan hur hon hinner med allt.

– Det gör jag ju knappt. Det är väldigt mycket just nu. Samtidigt är det ju bara roliga grejer så jag ska verkligen inte klaga. Jag kan vila sen, när jag blir gammal, svarar Carin.

Carin da Silva om barnens liv utomlands

I samband med flytten stod också Carins söner inför en utmaning – de hade nämligen aldrig gått i en svenska skola förut. När Hänt i september träffade Carin tillsammans med maken på nyöppningen av Villa Foresta på Lidingö frågade vi hur det går för dem.

Annons

– De trivs jättebra. Båda har fått kompisar, och bara det att de liksom slutar vid två på dagarna tycker de är hur lyxigt som helst! De har ju liksom haft lektioner till kvart i fyra varje dag, skoluniform, det har varit väldigt strikt. Så de tycker att det här är ljuvligt, svarade Carin då.

Se där! Vad tycker ni föräldrar, hade ni föredragit lite mer strikt?

– Jamen lite! Jag jobbar ju hemifrån så när jag får hem två superpigga ungar klockan 14.00 då är det ju kaos liksom. Så jag är så här ”ni måste gå på fritids och på klubben!”. Men de vill ju hellre komma hem. Så det är en liten diskussion vi har hemma... Dagligen!

FOTO: TV4/Skärmdump, Hänt

Annons