LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Carin Da Silva flyttar – stora utmaningen för sönerna: ”Blir något nytt”

08 aug, 2024
carin da silva med sonen theo
Nu väntar en stor förändring till Carin Da Silva med familj! Sönerna som bott större delen av sina liv i Bryssel börjar nu i svensk skola.
– Den 13 augusti kommer vi till Stockholm, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carin da Silva brister ut i gråt – talar ut om traumat med sonenBrand logo
Carin da Silva brister ut i gråt – talar ut om traumat med sonen

Carin da Silva, 39, är en kvinna med många strängar på sin lyra. För de flesta blev hon känd genom sin roll som proffsdansare i Let's dance. Numera kan hon titulera sig som både programledare, komiker, influencer och poddare.

I höst är Carin aktuell med en ny säsong av Husköp i blindo, samt med en sprillans ny humorshow som hon satt upp tillsammans med poddkollegan Vivi Wallin.

Reel life, som den heter, har premiär den 9 oktober – men innan dess har hon en del att stå i privat. Nu går nämligen flyttlasset tillbaka till huset i Nacka, utanför Stockholn!

Det var i juni som Hänt kunde avslöja att Carin med familj skulle flytta hem till Sverige igen, efter att ha bott fem år i Belgien på grund av maken Niklas Perssons arbete.

carin da silvas man och barn
Hela familjen, 2018. Foto: Charlotte Brunzell/TT

Nu flyttar Carin Da Silva med familj tillbaka till Stockholm

– Just i detta nu så håller några flyttpersoner på att flytta ihop vårat hus i Belgien. Så går flyttlasset om några dagar, den 13 augusti kommer vi till Stockholm, säger Carin Da Silva i en ny intervju med Hänt.

Annons

Wow! Hur känns det nu då?

– Det känns jättebra! Vi har ju varit borta i fem år, så det känns ju som att man kommer hem på nytt. Det känns verkligen som en liten nystart.

Särskilt för sönerna Theo, 11, och Max, 9, som snart börjar sin första termin i svensk skola – men inte verkar ett dugg oroliga!

– De börjar i slutet på augusti och är superpepp! De ser jättemycket fram emot det här.

Vilka coola ungar!

– Ja, de har lätt för förändring och ser det mer som en rolig grej, vilket ju är väldigt bra om man lever på det sätt som vi gör. De är verkligen peppade.

Något som dock kan komma att bli en utmaning, är att skriva på svenska. De har sönerna nämligen aldrig gjort förut.

– De är mer bekväma på engelska så det blir något helt nytt för dem. Alltså, de pratar svenska och läser på svenska men de har aldrig skrivit på svenska. Så det blir nytt för dom. Men det är två skärpta killar så det kommer inte vara några problem.

Annons

På barnfri resa med maken Niklas: ”Det behöver man efter fyra veckor”

Trots att flytten sker nästa vecka så har familjen befunnit sig i Sverige hela sommaren, men då utgått från sommarhuset på Österlen. Nu är dock Carin och Niklas i Köpenhamn över helgen – utan barn.

– Jag och min man är här tillsammans med några vänner. Det behöver man efter fyra veckor med barn...

Semester från semestern?

– Ja, haha! Precis så.

Barnen berättar 39-åringen är i Falköping tillsammans med sin farmor och farfar. De blir en bra övning inför hösten då Carin kommer vara ifrån familjen en längre period för att turnera med Reel life.

– Vi kommer att vara ute i tre veckor ungefär.

Och inte lär det vara något problem, så förändringsbenägna som sönerna verkar vara...!

FOTO: TT, TV4, Instagram

Annons