LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carina Berg bortvald av sonen Holger – stora sorgen: ”Knappt sett honom”

25 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Carina och Erik Berg har pratat mycket hemma om hur det blir när ens barn växer upp.
Under Carinas veckor ser hon knappt sonen Holger.
– En sämsta jag blir ju ledsen och kränkt och känner sig bortvald, säger Carina i Gynning & Berg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian LuukBrand logo
Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian Luuk

Carolina Gynning, 45, tänker ofta att hon är i ett mellanläge med hennes barn: att vara mamma och att ha barn är hela ens liv – men det är en ganska kort stund som man får ha barnen hemma.

Och i podden Gynning & Berg kan Carina Berg, 46, inte göra annat än att hålla med:

– Ja, man får 18 år med barnen men de sista åren innan de flyttar hemifrån så lever de sitt eget liv och är ju inte hemma särskilt mycket. Någon annan tonårsförälder som känner igen sig?

Carina Berg har tre barn, varav en är sonen Holger som hon fick med ex-maken Kristian Luuk, 58. Tillsammans med hennes nuvarande make Erik Berg, 35, har hon även fått barnen Otto och Juno. Med Erik har hon pratat mycket med hemma om hur det blir när barnen växer upp och att man inte får skuldbelägga barnen för att de gör något annat än att umgås med dem.

Annons

Carina Berg: ”Det var så chockartat när Holger valde bort oss”

Poddaren och den tidigare programledaren för Melodifestivalen 2024, berättar för lyssnarna i veckans avsnitt av Gynning & Berg att det var så chockartat när Holger valde bort oss.

– Det smög sig på från att han var 13, helt plötsligt kände jag på mina veckor: jag har knappt sett honom och då är det jätteviktigt att man inte går in i något martyrskap, säger Carina och fortsätter:

– Men ens lilla jävla jag, ens sämsta jag blir ju ledsen och kränkt och känner sig bortvald.

Hänt har tidigare skrivit om att det är sällan man ser Holger på Carinas Instagram. För ett tag sedan kommenterade också komikern Nour El-Refai och efterfrågade en bild på Carinas söner tillsammans, varpå Carina förklarade att det inte kommer att ske.

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, svarade Carina Berg då.

Men även om Holger hänger med flickvännen eller kompisen under hela ”mammaveckan” försöker Carina alltid att vara positiv. Hon har bland annat sagt till sonen att han alltid får göra som han vill och att hon bara tycker att det är tråkigt att vara utan honom för att hon saknar honom så mycket.

– Men jag kommer aldrig att vara ledsen på honom för att han väljer någonting annat, martyrskap har ingenting i föräldraskapet att göra, säger Carina till poddkollegan Carolina.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Skärmdump Instagram

Annons