LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carina Berg knäckt efter händelsen – gjort depressionsutredning

03 okt, 2024
Carina Berg
Carina Berg har sedan en tid kämpat med mående och nu har programledaren äntligen funnit var skon klämmer.
– Påbörjat någon depressionsutredning, berättar hon i P4 Extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs skämt får underkänt av reporternBrand logo
Carina Bergs skämt får underkänt av reportern

Carina Berg, 46, är en välkänd programledare och poddprofil. Tillsammans med bästa vännen Carolina Gynning, 45, driver hon podcasten Gynning & Berg –Hittar sig själva i vilken de pratar om allt mellan himmel och jord. Inte sällan kommer de in på intima ämnen, så som sex och kvinnohälsa.

Nyligen berättade exempelvis Carina att hon genomgått en underlivsoperation, för att åtgärda sin problematik med urininkontinens.

– För alla oss kvinnor som har tryckt ut lite… för många barn, eller det kan gå på bara ett barn också har jag förstått. Om man är kissnödig och ska skratta eller hosta och känner att här kan det hända grejer, och sätter benen i kors, då finns ju den där operationen, berättade Carina i podcasten.

Annons

Carina Bergs hälsokamp – Camilla Läckberg rycker in: ”Förklimakteriet”

Det är inte det enda kvinnorelaterade hälsoproblem programledaren fått åtgärdat på sistone. I P4 Extra gästen berättade hon nyligen om svåra tiden.

– Har fått progesteron nu och känner att livet leker. Det är väldigt, väldigt härligt. Tack och lov att det finns härliga gynekologer där ute som kan saker om kvinnohälsa. Jag visste inte ens vad förklimakeriet var! Och då började jag babbla i podden om att jag påbörjat någon depressionsutredning för jag undrade ”vem är jag nu helt plötsligt?” jag kände inte igen mig själv, säger Carina i radioprogrammet, och fortsätter:

– Då var det flera kvinnor som skrev till mig, bland annat Camilla Läckberg som bara ”Älskling, du är i förklimakteriet!”

Under perioden berättar Carina att hon inte alls mådde bra, och kände stor frustration över att inte förstå sig på sig själv.

camilla läckberg och carina berg på elle galan
Hänt rotade i arkiven och hittade en bild på Carina Berg och Camilla Läckberg från Elle-galan, 2012. Foto: Karin Törnblom/TT

– Då var det verkligen så här att det här måste jag göra något åt. Jag är ju en människa som i grund och botten är glad, vart försvann det någonstans? Men det försvann i takt med att alla hormoner rasade.

FOTO: TT, TV4, Instagram/@carinalillyberg

Annons