LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carina Bergfeldt och maken Jespers hjärtskärande avslöjande: ”Gudarna ska veta att vi försökte”

31 aug, 2024
Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck gifte sig 2019. Men då båda arbetar som journalister på olika platser är de ifrån varandra en hel del. Nu berättar Carina om svårigheterna i relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergfeldt om kritiken: ”Folk som bara tycker att jag är dålig”Brand logo
Carina Bergfeldt om kritiken: ”Folk som bara tycker att jag är dålig”

Carina Bergfeldt, 44, har under många år arbetat som journalist och reporter och har sedan 2021 även sin egen talkshow på SVT.

Kärleken för journalistiken delar hon ihop med sin danske make, Jesper Zølck, 44, som även han jobbar inom nyhetsbranschen.

Men det är inte alltid helt lätt att dela samma passion. I Carina och Jespers fall innebär det nämligen att arbeta på två helt olika platser, något som skapat svårigheter i relationen.

Carina Bergfeldt om kampen med maken

I ett öppet och ärligt inlägg på Instagram delar Carina med sig av sina tankar till följarna. Hon erkänner att distansen mellan de två är utmanande.

Annons

””När ses vi igen?” frågade han när vi sa hejdå. Jag räknade efter. ”Om 25 dagar” sa jag. ”Vi tröttnar i alla fall inte på varandra” svarade han.”, skriver hon och fortsätter:

”Om 25 dagar har vi två dagar tillsammans. Sen fem dagar isär. Sen nio dagar tillsammans. Elva dagar isär. Sex dagar tillsammans. Femton isär. Sen är det november och vi kommer förhoppningsvis in i en bättre rytm.”

Carina Bergfeldts ärliga ord: ”Vi försökte”

Tv-profilen fortsätter med att förklara att både hon och maken prioriterar sina respektive karriärer högt. Däremot hoppas Carina att det kommer se annorlunda ut längre fram.

Annons

”Det är inte optimalt, men vi lever ett liv där vi försöker låta varandra göra det vi tycker är roligast i våra jobb. Och vi gör så gott vi kan med att den som är hemma med barnet överöser honom med kärlek.”, skriver hon och fortsätter:

”Vi får se om sisådär femton år om vår son tyckte att vi gjorde ett okej jobb under de omständigheter vi hade. Gudarna ska veta att vi försökte.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons