ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carina Lidbom jagad av galen orm i hemmet – flydde för sitt liv

16 okt, 2024
AvOla Lagerström
Skådespelerskan såg fram emot en god kopp kaffe.
I stället blev hon jagad av en galen giftorm.
– Jag blev helt förskräckt, säger Carina Lidbom till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Lidbom bekräftar lyckan – är kärBrand logo
Carina Lidbom bekräftar lyckan – är kär

Med jämna mellanrum beger sig Carina Lidbom, 67, till Svarta havet i Bulgarien där hon har ett vackert hus i en bergssluttning.

Vanligtvis står god mat, meditation och härliga naturupplevelser på schemat, men senaste besöket innebar i stället i en skräckupplevelse för den folkkära skådespelerskan.

– Jag tänkte att jag skulle ta en morgonkaffe hos min kompis Bogie som har en restaurang en bit bort. Som vanligt gick jag på en stenig liten stig nerför berget. Så här års, framåt höstkanten när allt blommat ut, är det ganska tyst. Jag gick där och tänkte på hur vackert det var, berättar Carina för Hänt.

Ormen var giftig

Plötsligt hörde Carina ett rasslande ljud i buskarna intill.

– Plötsligt hoppade det upp en gulbrun, meterlång orm! Jag såg hur den gapade mot mig! Instinktivt hoppade jag åt sidan. Då gjorde den ett anfall till. Jag blev så jäkla rädd att jag började springa. Efter 20 meter vände jag mig om och tittade. Då såg jag hur den kom ringlande mot mig! Den hade verkligen bestämt sig för att ta mig, jag blev helt förskräckt! Jag hade bara flip-flops på fötterna och slog mig mot stenarna, berättar Carina som fick sitt livs chock.

Annons

– När jag kom fram till min kompis var jag skärrad, rädd och gråtfärdig. Han höll på att skratta ihjäl sig! Jag beskrev ormen för honom, och han sa: ”Det där är en giftorm och den kan klättra också”. Det var en riktigt jobbig upplevelse för mig, förklarar Carina som växte upp i Västafrika. Hon har alltid trott att ormar hellre flyr än attackerar.

– Därför blev jag så jäkla rädd när den här ormen anföll mig. Två gånger hoppade den upp i luften och gapade, avrundar Carina som nu är tillbaka på svensk mark.

FOTO: TT

Annons