LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carina och Eric Berg tvingas bo kvar i lyxhuset – mot sin vilja: ”Himla less”

24 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Programledaren och underhållaren Carina Berg och maken Erik Berg när sedan länge en dröm om att flytta till varmare breddgrader. Men nu berättar hon att flytten skjuts upp ytterligare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Carina Berg, 47, är ett känt ansikte för de allra flesta och har ofta många järn i elden. Bland annat såg vi henne i början av året programleda Melodifestivalen, tillsammans med sidekicken Björn Gustafsson, 38. Nu ska hon snart leda Barncancergalan för nionde året i rad.

Carina är gift med före detta fotbollsproffset Erik Berg, 35 och tillsammans har de barnen Otto, 4, och Juno, 3. Sedan sin tidigare relation med programledaren Kristian Luuk har hon sonen Holger, 15.

Annons
Makarna Berg drömmer om att slippa det svenska klimatet. Foto Henrik Montgomery / TT kod Henrik Montgomery/TT

Carina Berg drömmer om att flytta från Sverige

Carina Berg har tidigare i år berättat att hon och Erik gärna vill flytta utomlands. Bland annat har hon i Fördomspodden sagt att hon ledsnat på det stök det innebär att vara småbarnsförälder i vårt svenska klimat. Hon vill slippa bök med ytterkläder och regn i sidled.

– Jag drömmer så mycket om att flytta utomlands, alltså jag vill inget hellre nu. Jag är så himla less, sa hon då.

I en ny intervju berättar Carina för Hänt om planerna och varför de inte går i lås.

Annons

– Varje tisdag i november så kommer jag på den här briljanta idén, för då kommer mörkret. Jag tror inte att jag är ensam om att längta efter ett liv i typ Italien. När man sitter där och ska sätta på sex lager kläder på barnen och åh nej! allvädersstövlarna var dyngsura, säger hon.

Det stoppar paret från att flytta till värmen

Carina Berg menar att det är då, i november, som drömmen om stranden föds. Men vad stoppar då paret från att göra drömflytten?

– Ja men det är ju lite logistik och så, jobb och liv och barn i olika åldrar – det finns ganska mycket som stoppar den, skrattar hon och fortsätter:

– Men vi får se, min största dröm är att bo på Hawaii men det är väldigt långt bort, säger Carina.

FOTO: TT

Annons