LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carl-Johans svek mot tjejerna i Farmen

11 feb, 2017
author Lina Arvidsson
Lina Arvidsson
Storbonden Carl-Johan von Rosen valde Stina Johansson till förstekämpe - ett val som kan få stor betydelse i Farmens final.
Annons

Det blev Stina Johansson, 50, som utseddes till veckans förstekämpe i Farmen. Det är andra gången som Stina hamnar i en tvekamp för att slåss för sin plats i tävlingen.

Det gör att om Stina vinner veckans kamp kommer hon vara den enda på Farmen som har tre medaljonger – något som kan ge henne en fördel i finalen. För att hamna i final måste man ha minst en medalj.

Carl-Johan von Rosens beslut kan få stor påverkan på tävlingens utgång.
Carl-Johan von Rosens beslut kan få stor påverkan på tävlingens utgång.

Storbonden Carl-Johan von Rosen, 61, har som uppdrag att välja förstekämpe. Valet på Stina Johansson motiverar han delvis med hennes fysiska hälsa:

– Hade det här varit en verksamhet hade jag skickat hem dig och sjukskrivit dig, för du är så dålig i armarna och det. Man kan inte hålla på med lantbruk om man har hösnuva, säger Carl-Johan von Rosen och fortsätter. Du har ju två medaljonger. Och jag har en. Det är nog det tyngsta.

Annons

Stina Johansson tycker själv att motiveringen känns påhittad.

– Calle borde ju ha fattat att om jag vinner i tvekampen så har jag ju tre medaljer istället för två, säger Stina Johansson och skakar på huvudet.

Inte en helt klockren motivering, tyckte Farmens Stina Johansson om storbonden Carl-Johan von Rosens beslut.
Inte en helt klockren motivering, tyckte Farmens Stina Johansson om storbonden Carl-Johan von Rosens beslut.

Stina får som förstekämpe välja vem hon ska slåss mot i tvekampen. Hon kan bara välja bland någon av kvinnorna. Därmed riskerar Carl-Johan att förlora en av sina två allierade, Syliane Duval, 29, och Inger Bermlid, 50.

– När vi var ute i skogen så bestämde vi att vi skulle hålla varandra om ryggen och vi inte skulle utmana varandra till förste- eller andrekämpe för att vi vill se till att vi är kvar i tävlingen så länge som möjligt, det är svårt nog att komma in såhär i halvtid som vi gjorde. Men det sagt borde han kanske inte valt en tjej, säger en orolig Syliane och fortsätter:

– Jag blev lite stressad av det här för nu är jag en hare i strålkastarljuset.

farmen-syliane
En besviken Syliane.

Frågan är om Carl-Johan von Rosen verkligen tänkt igenom sitt beslut.

Tvekampen sänds på tv4 på söndag kl 20.00

LÄS OCKSÅ: Farmen-Bettans attack i TV4: ”Hon är så jävla korkad”

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons