LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carola åker ut på turné: "Det bästa av mig"

06 nov, 2014
AvAnna Shimoda
Carola ger sig ut på en vårturné som ska heta "Det bästa av mig". "Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits."
Annons

Igår var Carola Häggkvist, 48, minst sagt hemlighetsfull på sitt officiella Instagram-konto. Hon berättade att en “nyhet” skulle släppas imorgon (idag) klockan 10.

“Då är det snart dags att berätta om de kommande planerna i Akt 2 i mitt liv som artist… Främling del 2.”

Och visst var det som många fans gissat. Hon ska ge sig ut på turné! Den 30 januari startar hon i Helsingborg för att den 22 mars avsluta i Örebro. Turnén heter kort och gott “Det bästa av mig”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu. Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen, säger hon i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps imorgon. Kolla in livenation.se och Ticnet.

Carola slog igenom 1983 med "Främling". Foto: IBL
Carola slog igenom 1983 med “Främling”. Foto: IBL
Annons