Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola återförenad med sonen Amadeus – hållit sig undan i månader

09 sep, 2024
Nyligen fyllde Carola Häggkvist 58 år! Det firades stort med en inhyrd båt, massvis av vänner och såklart barnen Zoe och Amadeus Sögaard.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiftenBrand logo
Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiften

Folkkära sångerskan Carola Häggkvist, 58, firade nyligen sin födelsedag med pompa och ståt. Under dagen blev hon uppvaktad av nära och kära med både ett firande på sin turné, och en stor båtfest.

Carola Häggkvists storslagna firande på en båt

På sin Instagram visar Carola upp hur festligheterna såg ut. I ett inlägg skriver hon:

”Bästa myset och magiska dagen på sjön igår (på min födelsedag!!). Så tacksam för mina kids och vänner. Tack till Brolin som kom med det super bra förslaget om båtfärden på MS/Molly medan jag var i Norge på maraton tv-inspelningen och ’sjösatte’ kalaset.”

Annons

”Hurra för vänskap och flow när man som mest behöver det. Klev rakt ut från turné bussen från Norge ut på Strandvägen till båten! Det e’ så vi jobbar. ha ha En dagstur på sjön i medelhavsvärme mellan 11-14.00 = Toppen!”

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
Annons
FOTO: Instagram

Sångerskan fortsätter med att skriva att dagen kom att bli en av hennes bästa födelsedagar någonsin.

Carola Häggkvist återförenad med sonen Amadeus Sögaard

Båten som Carola hyrde för sin fest heter ANNONS M/S Molly. Båten har en dagshyra på 4900 kronor, och ett pris per person vilket är 135 kronor. Exakt hur många som deltog i firandet vet vi inte.

Däremot avslöjar bilderna en del av gästerna som befann sig på plats. Bland andra var ju såklart Carolas barn, sonen Amadeus Söögard, 26, och dottern Zoe Häggkvist, 15, på plats för att fira sin mamma.

Annons
FOTO: Instagram

Under sommaren har ju Carola varit runt om i Sverige på turné, och sonen Amadeus bor numera i Norrköping ihop med sin fästmö, vilket gör att de två inte längre ses lika mycket. Det gör det bara ännu mer härligt att mor och son kunde återförenas på Carolas födelsedag!

FOTO: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons