LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola Häggkvists krav på kärleken – blev avstängd

03 okt, 2024
Carola är singel och har varit det sedan några år tillbaka. Men att träffa kärleken via dejting-appar är en taktik som hon tvingats lägga ner.
– Jag har inte haft tid att svara alla tusentals killar som lajkat mig, har hon sagt till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Carola Häggkvist, 58, har många strängar på sin lyra. Förutom att sjunga har vi fått se henne dansa i Let's dance, bli tolkad i Så mycket bättre och vara sårbar i Stjärnorna på slottet.

När det kommer till privatlivet är Carola mamma till sonen Amadeus, 26, och dottern Zoe, 15. Hon har varit gift med Runar Sögaard, 57, och har haft relationer med Christian "Kicken" Lundqvist, 53, och Jimmy Källqvist, 54.

Men sedan några år tillbaka är hon singel. Hon har tidigare försökt ge sig på dejtingappar såsom Tinder men det har inte riktigt gått vägen.

– Jag och en kompis gjorde det mest på skoj. Inga knussligheter!, berättade hon för Expressen.

Carola blev avstängd från Tinder – här är anledningen

Enligt Amelia blev Carola dock avstängd redan efter 24 timmar, då man misstänkte att Carolas konto var ett fejkkonto. Däremot dröjde det inte länge förrän Carola kopplades på igen och responsen blev enormt.

Annons

– Jag har inte haft tid att svara alla tusentals killar som lajkat mig. Det är lite oj, hur ska man sålla här? Det har rasslat in, men den lilla tid jag är ledig åker jag skidor, engagerar mig i familjen eller lagar mat. Jag får nästan slag, sa hon i intervjun med Expressen.

Carolas beskrivning av sig själv på Tinder var ”en sångfågel med tryck både i rösten och under vingarna”. Carola har också berättat hur hon vill att killarna ske bete sig.

– Jag har lätt att ta initiativ och komma med roliga förslag, men då är jag där igen och blir projektledare i nästa relation. Det vill jag inte bli. Jag vill ha en karl som är en ”doer”, kreativ och överträffar mina förslag. Det har inget med intimitet att göra, utan handlar om företagsamhet. Det tycker jag är attraktivt.

Carola talar ut om männen i sitt liv

Ett mönster som dock håller i sig är att killarna verkar vara lite tafatta och inte tar för sig på det sättet Carola vill.

Annons

– Alla tre är väldigt verbala, smarta och driftiga män. Men det är ingen som har frågat: ”Carola, vad gör du på söndag? Jag vill gå en promenad med dig.” Om de inte vågar är de inget för mig. I långa loppet vet jag att jag kommer se tillbaka på hur vi träffades, berättade hon för Expressen.

När Hänt träffade Carola senast berättade hon om sitt fartfyllda liv. Hon är nyligen hemkommen från Norge där hon har spelat in norska Så mycket bättre. Hon har även ett film-team som följer henne var hon går och det kommer bli en ganska omfattande tv-serie om henne och hennes liv.

FOTO: Rickard Nilsson/TT, Robert Eklund/TT

Annons