LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola i sorg efter dödsfallet – erkänner känslorna: ”Förälskad i honom”

02 okt, 2024
AvAlva Jonsson
carola sörjer
I ett inlägg på sin instagram berättar Carola om kärleken, som nu tragiskt lämnat jordelivet:
”Jag blev så förälskad i honom”, skriver artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Den omåttligt populära sångerskan Carola Häggkvist, 58, berättar i ett nytt inlägg på Instagram om sin kärlek till en annan stor artist. I inläggstexten skriver hon om hur det gick till när de träffades för första gången och att han då uttryckte beundran för henne och hennes röst.

Kärleksförklaringen tillägnar hon countrystjärnan Kris Kristofferson som avled i helgen. Hon beskriver honom som en mjuk och nästan lite blyg person, trots sina stora framgångar som artist. Kristoffersson hade skandinaviska rötter och han och Carola träffades under inspelningen av den norska filmen Yohan Barnevandraren i Los Angeles år 2009.

Carola Häggqvist om avlidne countrystjärnan

Vilken stor upplevelse det var för mig att få möta honom när jag blev tillfrågad om att medverka i filmen (som mig själv) och höra honom spela munspel till tonerna av Främling!! (Jag sjöng även ledmotivet till filmen) Första gången jag såg Kris på film och hörde honom sjunga var jag 10 år och gick och såg den sensuella och starka versionen av ’A star is born’ med Barbra Streisand & Kris Kristoffersson. Oh my, så jag blev förälskad i honom då.”, skriver Carola i inlägget.

Annons

Hon beskriver också vilken påverkan Kris Kristoffersson och filmen A star is born hade på hennes mamma – hon blev så förälskad att hon ville se ut som Kristofferssons motspelare i filmen.

Country-artisten somnade fridfullt in i sitt hem i Maui på Hawaii i lördags.

”Vi är alla så tacksamma för vår tid med honom. Tack för att ni har älskat honom under alla dessa år, och när ni ser en regnbåge ska ni veta att han ler ner mot oss”, sa hans familj i ett utlåtande som tidningen People tagit del av.

FOTO: TT/ Instagram

Annons