LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carola i tårar efter vännernas oväntade födelsedagspresent

12 sep, 2017
author Malin Ljung
Malin Ljung
Carolas stillsamma födelsedagsfirande slutade i tårar.
Annons

I fredags fyllde Carola Häggkvist 51 år, något som så klart skulle firas. Nu avslöjar hon att det blev en personlig succé.

“Min födelsedag blev så mycket mer lyckad i fredags än vad jag först hade tänkt mig”, skriver Carola på Instagram.

Men hur firar egentligen en av Sveriges mest folkkära artister sin egen födelsedag? I Carolas fall blev det först frukost tillsammans med personer som betyder mycket för henne, och senare på dagen möttes de upp för middag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Min längtan att få fira den tillsammans med mina bröder från Iran och min syster Rosie från Uganda ( delar av de 10 flyktingar som bodde hemma hos mig hösten -15 ) gick i uppfyllelse! Det kändes så bra att få se dem igen efter SA och att få bjuda dem på festmiddag!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Efter mötet i Båstad – Måns vägrar bjuda prins Carl Philip till sitt bröllop

Även om hon beskriver födelsedagsfirandet som en skön och glad tillställning så var det den oväntade presenten som hon fastnade mest för.

Annons

“Den största presenten för mig var nog ändå att se hur lättade och obeskrivligt lyckliga mina kristna iranska vänner var då de visade upp sin svenska licens-kort på att de fått uppehållstillstånd här i Sverige”, avslöjar Carola.

Besluten ska ha kommit redan i maj, något Carola redan då fick reda på. Men att se det svart på vitt gjorde att känslorna blev överväldigande.

“Jag har redan hunnit gråta mina ‘happy tears’ för varje vän som skrev/ringde mig om detta i maj månad då jag var i Sydafrika. Men glädje tårarna kom även igår! Tänk vad rika vi blir på insidan då vi kan få gråta och glädjas tillsammans med varann”, skriver hon.

Carola avslutar sitt inlägg med att skriva “livet”, “lyckliga jag” och “tack”.

 

Carolas liv i bilder: 

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna på Victoria och barnen – så har vi aldrig sett dem

LÄS OCKSÅ: Blondinbella berättar sanningen: ”Därför skiljde jag mig”

FOTO: Ibl

Annons