LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola lämnar Sverige för Norge – avslöjar orsaken: ”Möts på samma villkor”

22 aug, 2024
Till vänster: Närbild Carola Häggkvist med uppsatt hår som tittar åt höger. Till höger: Carola Häggkvist tagen en bit ifrån står med solglasögon och gröna kläder och tittar åt vänster.
Carola har haft en hektisk sommar – och än är det inte slut!
Nu avslöjar hon att hon lämnar Sverige för Norge.
”Norge har så mycket skatter”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiftenBrand logo
Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiften


Carola Häggkvist, 57, har haft en hektiskt sommar med sin turné Det händer nu tour, och nyligen tvingades hon också till operation!

Det var en ögonoperation då hennes syn på senaste tiden blivit allt sämre. Men den verkar ha gått bra, för Carola är igång och packar väskorna igen.

Nu avslöjar hon nämligen att hon lämnar Sverige för Norge!

Carola lämnar Sverige för Norge – orsaken bakom

Det är i ett inlägg på Instagram som artisten avslöjar den stora nyheten. Hon ska nämligen vara med i Norges version av Så mycket bättre! Programmet heter Hver gang vi møtes och inspelningen börjar redan på måndag.

Its OUT!” skriver Carola på sin Instagram och fortsätter:

Tolkar dessa fina artisters musikskatter i nästan 2 veckor och har 6 st GALET STARKA VERSIONER ( !! ) som Calle Ask. Emil Gustavsson, Adele & jag jobbat på sedan i våras! Cant wait to sing for them AND for you to HEAR! ….

Annons

Programmet spelas in i norra Norge på Kjerringøy utenfor Bodø och det sänds på tv i början av januari nästa år, skriver Carola.

SÅ GLAD. Känns som om jag sitter på en ’karamell bomb’ i konfettiform med glada barn som väntar.. Nu förstår du alla klädprovningar .. rätt kläder till varje låt & duett och aktivitet osv. Detta blir spännande.

Carola unik – första svenska artisten

Det är norska TV2 som gör programmet och Carola är faktiskt den första svenska artisten någonsin att delta i det.

– I år gör vi en ny twist och har med oss den mest folkkära artisten från vårt grannland, nämligen Carola, säger programdirektören Trygve Rønningen i ett pressmeddelande, rapporterar VG.

Medverkar i säsongen gör också Jonas Benyoub, Ina Wroldsen, Thomas Dybdahl, Stein Torleif Bjella, Kjartan Lauritzen, och Astrid Smeplass, mer känd som Astrid S. Och Carola har redan skaffat sig en favorit.

Jag har hunnit få en till favorit bland deltagarna när jag lyssnat igenom deras musik och det är den utomjordiskt duktiga melodiskt musikaliska sångerskan och låtskriverska Ina Wroldsen!! Oj oj oj. Vänta bara. ( Skrivit till Beyonce mfl ) Norge har så mycket skatter och de kan verkligen leverera. Heja.” skriver hon i inlägget och fortsätter:

Tack kära Norge att jag blev inbjuden, som första svensk, att delta i detta fina program som har som huvuduppdrag att lyfta artisterna med fokus på musiken genom ärliga porträtt intervjuer där vi möts på samma villkor. Så fint. Det är unikt.

FOTO: TT

Annons