LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Carola tvingas pausa allt – här bryter hon ihop framför alla: ”Sårbar”

30 jul, 2024
Carola Häggkvist Kalfjäll
TT / INSTAGRAM
Publiken som begav sig till Kalfjäll för att se Carola i lördags bjöds på något alldeles extra.
Mitt under framträdande bröt artisten ihop och tvingades avbryta...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiftenBrand logo
Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiften

Energin i 57-åriga Carola Häggkvist tycks aldrig ta slut.

Nu är hon mitt uppe i en intensiv sommarturné där hon bland annat uppträtt i Helsingfors, Kiruna, Halmstad, Stockholm och Borlänge.

Speciella situationen – Carola tvingades avbryta konsert

I lördags var det dags för turnébussen att göra ett lite udda stopp, nämligen i Tänndalen. Där uppträdde hon på Musikkväll på Kalfjäll, högst upp på berget med fjällmiljön som fond.

Även om turnéstoppet i sig är lite speciellt med tanke på omgivningen, så skulle Carola bjuda publiken på något som gjorde uppträdandet ännu mer minnesvärt.

Mitt under en av hennes låtar tvingades hon nämligen avbryta efter att känslorna svämmat över.

”När man blir rörd uppe på Kalfjället och måste sjunga om låten på nytt! En alldeles speciell konsert i lördags .. Mycket känslor som kommer med stämningsfull musik och ljuvlig natur”, skriver artisten på sin Instagram.

Därför bröt Carola Häggkvist ihop – berättar om känsliga stunden

Trots att väderprognosen visade regn, var det kanske även några salta tårar som rann ner för Carolas kinder under spelningen.

Annons

”När man landar i tacksamhet över att ha orkat så långt trots olika ’berg’ att ta sig över. Tack att jag kan få dela mitt innersta och mitt hjärta med dig, mina lyssnare. Att jag kan få vara både sårbar, liten, stark och transparent ibland. Tacksam att det blev uppehåll trots att väderprognosen utlovade regn. Men mest hedrande var att SÅ MÅNGA tog sig upp för berget denna kväll, nästan 3.500 pers 🙌🏼🙌🏼”, fortsätter hon att skriva.

Av de 3500 personerna som stod i publiken hade vissa rest längre än andra för att ta del av den spektakulära konsertanläggningen.

”Tack för förtroendet kära ni som stod längst fram på konserten och som hade åkt hela vägen från Tyskland. Tack att du fångade ögonblicket på video. 🙌🏼🙌🏼🔝”, avslutar Carola.

Redan på onsdag uppträder den folkkära artisten på nästa turnéstopp, då är det norska Tønsberg som ska få sig en show av Eurovision Song Contest-vinnaren.

FOTO:

Annons