LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carolas fina kärlekshyllning till pojkvännen Jimmy

17 aug, 2017
AvHanna Svärd
Carola Häggkvist kilar stadigt med pojkvännen Jimmy Källqvist. Efter tre år tillsammans väljer hon nu att hylla honom på sociala medier.
Annons

Carola Häggkvist, 50, träffade sin pojkvän Jimmy Källqvist, 47, under en spelning på restaurangen Strandvägen 1 i Stockholm. Hela tre år har hunnit gå sedan dess och Carola är idag mer kär än någonsin – vilket hon nu delar med sig av på sitt Instagram-konto. I ett långt inlägg ger hon en ordentlig kärleksförklaring till sin partner.

“Heja Jimmy Källqvist – keep on playin that bass and thanks for keep on lovin me! Du ger mitt och barnens liv stabilitet och glädje. Vi älskar dig!”, skriver hon i inlägget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret har ännu inte gått ut med att de ska flytta ihop, men med tanke på att de faktiskt delar på ett boende ändå, är det ju ingen omöjlighet att detta skulle kunna ske inom en snar framtid.

“Vi bor inte tillsammans men har ett sommarhus ihop på andra sidan jordklotet.. ha ha Men vi ses ofta och jobbar ihop! Idag ses vi strax i studion med vår nya låt vi skrev i Sydafrika. Livet är spännande! avslutar Carola.

Läs också: Camilla Läckbergs ursäkt till Carola – efter bröllopet: ”Förlåt”

Läs också: Carolas bild från sitt drömhus får kändisarna att häpna

Foto: Instagram, IBL

Annons