LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Carolas lycka med 19 år yngre artisten – intima bilderna: ”Upprymd!”

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Carolas postade video från den intima fotosessionen – poserade tillsammans med den nästan 20 år yngre artisten Viktor Norén.
Nu visar hon upp de närgångna poserna framför kameran.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

I november släpper Carola Häggkvist, 58, en ny låt tillsammans med artisten Viktor Norén, 39.

Noréns musikkarriär startade när han 1998 bildade bandet Sugarplum Fairy tillsammans med sin bror Carl Norén och Kristian Gidlund. Men det stora genombrottet kom 2004 när bandet släppte låten Sweet Jackie.

Bandet slutade spela efter att Kristian Gidlund gick bort efter en lång kamp mot cancer.

Sedan dess har Viktor Norén fortsatt med musiken och både släppt egna låter, låtar tillsammans med sin bror och skrivit musik åt andra artister.

Annons

Han har till och med hunnit med en vända som musikalartist när han spelade huvudrollen i rockmusikalen American Idiot och som skådespelare när han porträtterade Mick Jagger i en tysk film. År 2021 var han även med i TV4:s långkörare Så mycket bättre.

Carola och Viktor släpper julduett

Och nu är det alltså dags för en julduett med Carola. Idéen föddes när de två artisterna satt vid samma bord på Grammisgalan och Viktor föreslog för Carola att de borde göra något tillsammans.

Carola Häggkvist beskriver hur det har varit mycket lätt och roligt för duon att arbeta tillsamman när de skrev och spelade in låten Stjärnorna lyser för oss.

Stillbild ur en video på Viktor Norén och Carola från Carolas Instagram Skärmdump/instagram

– Jag var helt upprymd av det efteråt för jag och Viktor var så synkade så det var väldigt lättjobbat. Det var mer ”ja, exakt”. Vi sjöng samtidigt och det är inte alltid man gör det. Men det kändes väldigt naturligt, vi kände att det här måste vi göra mer, säger Carola Häggkvist till Aftonbladet i samband med att hon precis spelat in låten.

Annons

Syns i intima bilderna

Under måndagen lade Carola Häggkvist ut en video på de två tillsammans i en fotostudio där de poserade nära intill varandra.

I klippet går det att se hur Viktor Norén lutar sitt huvud mot Carola och håller sina händer på hennes axlar. I ett annat lutar han sig mot henne och blundar medans hon smeker hans bröstkorg, och i ett tredje går Carola runt honom, med kroppen nära och en hans om hans midja och han lutar sig tillbaka mot henne.

FOTO: Skärmdump/Instagram

Annons