ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Caroline Kejbert och Joacim Rickling tjänar en förmögenhet – så blev de miljonärer

14 okt, 2024
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Deras företag Bondeparet AB har dragit in flera miljoner.
För Hänt berättar Caroline Kejbert om framgångarna med sin Joacim Rickling.
– Det har varit några intensiva år, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

En sprillans ny säsong av Bonde söker fru är igång på TV4 och i år ska vi få följa fem bönder i deras jakt på den stora kärleken. Programmet har resulterat i många äktenskap och bebisar genom åren, nu senast var det Daniel Eriksson, 30, och brevskrivaren Klara Hagström, 26 som avslöjade att de ska bli föräldrar.

Ett annat par som blivit kända genom dejtingsåpan är Caroline Kejbert, 35, och Joacim Rickling, 33, som några år efter att de funnit varandra i Bonde söker fru fick sin alldeles egna serie Bondeparet.

Nu var det ett tag sedan vi fick se Caroline och Joacim i tv-rutan. Vad har de för sig idag och hur går det för dem ekonomiskt? Hänt har svaret!

Caroline Kejbert om pengarna: ”Ett tuffare år”

Joacims huvudsyssla är att sköta lantbruket. Caroline jobbar med sina sociala medier och 2020 öppnade hon gårdsbutiken Kejbert concept, som varit en dröm länge.

Annons

– Hand i hand med att vi slog upp dörrarna till butiken så började vår dotter på förskolan och jag började jobba heltid, har hon tidigare berättat för hänt.

Det har med andra ord varit full rulle för Caroline de senaste åren. 2022 redovisade Bondeparet AB ett resultat på 1 163 400 kronor. Det senaste bokslutet visar ett resultat på 424 290 kronor.

– Det skiljer sig en hel del från förra året. 2022 var ett tuffare år för hela branschen. Det var nog tufft för många, säger hon när Hänt ringer och frågar henne om årsredovisningen.

Bondeparets enorma miljonregn

Trots att det har varit långt ifrån optimalt att driva eget företag de senaste åren har bondeparet skött sina finanser med bravur. De har tillgångar på sju miljoner kronor i företaget.

– Vi har varit ekonomiska och duktiga genom åren skulle jag vilja säga.

Har ni planer på ytterligare investeringar?

– Jag har lite idéer som jag håller för mig själv än så länge. Det har varit några intensiva år. Vi öppnade butik mitt under pandemin och har försökt balansera allt så gott det går. Vi har absolut tankar och drömmar men det är väldigt mycket jobb nu så jag har inte vågat ta steget att göra verklighet av någonting än. Jag har redan så mycket i mitt liv, säger Caroline till Hänt.

Annons

Så får Caroline och Joacim ihop familjepusslet

Att Caroline driver en butik och sambon jobbar som bonde krockar en del.

– Vi lever lite annorlunda i och med att Jocke jobbar med lantbruket. Jag har min absolut starkaste säsong på hösten och våren och då har Jocke också som mest att göra. Under de perioderna håller vi bara tummarna för att barnen håller sig friska.

Många järn i elden och ett högt tempo, men Caroline Kejbert brinner för sitt jobb. Hon har dessutom personal som jobbar extra i butiken vid behov.

– Det är väldigt roligt och då kan det vara svårt att skilja på jobb och fritid. Vi är två personer som driver butik och e-handel, det är sjukt mycket jobb. Det gäller att man är strukturerad, säger hon.

Så mycket tjänar Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Det är såklart skillnad på hur mycket pengar de har i företaget och hur mycket de faktiskt tjänar. Hänt har därför varit i kontakt med Skatteverket och begärt ut bondeparets fastställda förvärvsinkomst.

Caroline Kejbert
Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 537 900 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 44 825 kronor.

Joacim Rickling
Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 421 100 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 35 000 kronor.

Caroline drar alltså in mer stålar än vad hennes sambo gör!

FOTO: TV4

Annons