LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Caroline Kejberts krav på pojkvännen Joacim Rickling – ultimatumet: ”Ren princip”

08 aug, 2024
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Foto: TT och TV4
Caroline Kejbert fann kärleken i Joacim Rickling i Bonde söker fru.
Nu avslöjar hon hur hon tänker kring förlovning.
– Jag vet inte vad han går och väntar på, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Aspenskog visar de bästa övningarna till fyspassetBrand logo
Caroline Aspenskog visar de bästa övningarna till fyspasset

Caroline Kejbert, 34, hittade kärleken i Bonde söker fru 2017 när hon träffade spannmålsbonden Joacim Rickling. Paret föll pladask för varandra och sedan dess bockat av både barn och drömgård från listan.

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga – livet på gården

Caroline och Joacim bor tillsammans på en gård i Hjälsta norr om Enköping tillsammans med döttrarna Wilda och Molly. Vi kunde även se dem i realityserien Bondeparet, som sändes på TV4 och fokuserade enbart på Caroline och Joacim.

Caroline driver dessutom den egna gårdsbutiken Kejbert Concept, något som hon har drömt om länge.

Nu har paret varit tillsammans i sju år. När det kommer till giftermål har Caroline tidigare sagt till Hänt att det är något som hon ser längre fram i tiden.

Caroline Kejbert talar ut om tankarna på förlovning: "Vet inte vad han väntar på"

När Hänt nu pratar med Caroline har hon fullt upp med att arbeta i gårdsbutiken och att renovera det nya sommarhuset på Öland, som paret köpte i höstas.

– Det blir att vi passar på när vi väl är där och har semester, säger hon och förklarar att de planerar att renovera badrum, bygga terass och göra om köket.

Annons

Hon berättar även hur hon tänker kring att att sätta en ring på fingret. Caroline och Joacim var nämligen på bröllop nyligen, och Caroline fick den stora äran att fånga buketten.

– Då sa jag till Jocke: ”nu kanske det är dags”. Jag har också satt ett litet ultimatum till honom att om det är någon som ska fria så är det han. Vissa pratar ju om skottdagar och så där, av ren princip känner jag att "det får du göra".

Så om han skulle gå ned på ett knä i dag – skulle det bli ja?

– Ja, gud ja. Och det vet han om. Jag vet inte vad han väntar på, bättre tider. Men vi har ju varit tillsammans 7 år, och har hunnit checka av så jäkla mycket under de här åren.

FOTO: TV4 och Karin Törnblom/TT

Annons