LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Casper Janebrink lämnar som programledare – historiska ändringen i Bingolotto

13 aug, 2024
I söndagens Bingolotto är det dags för Casper Janebrink att ta ton som artist.
Nu kommer TV4 med ett besked kring hans programlederi.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”Brand logo
Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”

Under sommaren har vi kunnat njuta av Bingolotto sommarkväll varje söndag direktsänt från Askims camping utanför Göteborg. Precis som tidigare år har tittarna lotsats genom programmet av programledarna Agneta Sjödin, 56, och Casper Janebrink, 54.

Under sommaren har vi fått se flera olika härliga gäster som till exempel Medina, Stefan Odelberg, Jonas von Essen, och Annika Wickihalder.

I vanlig ordning har Casper och Agneta skött sig med bravur även om allt kan hända i live-sändningar... Som till exempel när Casper satte i halsen och behövde rusa ut ur bild.

Casper Janebrinks besked om Arvingarna i Bingolotto

Inför den här säsongen hade många tittare en önskan om att Casper skulle sjunga i programmet. Detta eftersom midsommarbingot blev lite av ett allsångsprogram och då fick bingo-spelarna blodad tand.

Annons

Och nu får tittarna som de vill! I säsongsavslutningen kommer nämligen Arvingarna att gästa programmet och om man känner dem rätt så blir det säkerligen rejäl show och dans.

Så hur blir det då med Casper? Kommer han vara både programledare och artist? Detta svarar nu Bingolotto på:

”Casper är programledare som vanligt och sjunger under deras musiknummer”, skriver Bingolottos pressansvarige Nadia Deland i ett meddelande till Hänt.

Bingolotto sommarkväll – då är det slut

Bingolotto sommarkväll är TV4:s sommarversion av Bingolotto och har funnits sedan sommaren 2021. Ända sedan start har det varit Casper och Agneta som leder programmet men i vanliga fall är det Lotta Engberg, 61, och Daniel Norberg, 34, som håller i taktpinnen.

Bingolotto sommarkväll har säsongsavslutning i samband med Arvingarnas gästspel. Vanliga Bingolotto drar igång igen så fort sommarbingot är avslutat den 18 augusti.

BINGOLOTTO
Lotta Engberg & Daniel Norberg ADAM IHSE / TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons