LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Dit går Casper Janebrink och Therese bröllopsresa – lämnar sonen hemma: Skönt med vuxentid

01 okt, 2024
casper janebrink therese andersson
De numera äkta makarna Casper Janebrink och Therese Andersson lämnar landet! När Hänt ringde upp Arvingarna-sångaren avslöjar han de spännande planerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Casper Janebrink, 54, och kärleken Therese Andersson, 35, sade ja till varandra för ganska precist en månad sedan. Bröllopet ägde rum på Nääs Fabriker, strax ovanför Nääs slott som ligger mellan Floda och Alingsås.

Det var en intim tillställning, och allt hade planerats att genomföras i smyg framför 65 gäster. Faktum är att ingen förutom de absolut närmaste visste att Casper friat till Therese!

casper janebrink och therese andersson gifter sig
Ringutbytet vid vigseln. Foto: Emelie Lager

Hänt talade vid tillfället med nygifta Casper och Therese, och då hade de ännu inte hunnit planerat någon smekmånad.

Annons

– Jag har en period här under hösten som det finns möjlighet att boka någonting, men vi har inte hunnit göra det. Vi ska kolla på det och se om vi kan hitta något. Men tanken är i alla fall att vi ska åka iväg en vecka, sade Casper i samband med bröllopet till Hänt och fortsatte:

– Sedan ska jag ut med Arvingarna på julturné och grejer. Det händer grejer här i november och december, men vi ska sticka iväg minst en vecka i alla fall.

Casper Janebrink och hustrun Therese lämnar familjen hemma – lyxiga smekmånaden

Men nu så – paret har till slut bokat en resa, och den går av stapeln redan denna vecka!

– Ja, vi har planerat en liten kortare resa. Utan Hugo, så att vi får vara lite för oss själva. Vi kommer att åka till Italien i några dagar. Runt Toscana-området kommer vi landa, och sedan kommer vi tillbringa dagarna på lite olika orter. Vi hyr en bil och besöker lite olika platser tänkte vi, säger Casper till Hänt.

Annons

Mysigt! Vem tar hand om Hugo under tiden?

– Det gör mormor och morfar. De har en jättefin relation, så det är verkligen bästa barnvakten!

I och med att sonen Hugo bara är två år, blir det ingen längre resa, förklarar Arvingarna-sångaren. Totalt är de borta i sex dagar.

– Det är första gången för Therese att vara borta så länge, jag har ju varit borta mer i och med mina turnéer och sådär. Så jag är kanske lite mer van med det, men det kommer nog att gå bra. Det kommer vara som vanligt att man kommer sakna honom så fort man åkt hemifrån.

Men lite skönt också?

– Jo såklart! Med lite egen vuxentid, äta goda middagar, titta på lite grejer och sådant. Det ska bli jättemysigt.

FOTO: Emelie Lager, Hänt

Annons