LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Casper Janebrink sätter i halsen – här uppstår panik i Bingolotto: ”Oj oj”

21 jul, 2024
Casper Janebrink
Stackars Casper Janebrink sätter i halsen under livesändningen av Bingolotto sommarkväll – skyndar sig ur bild! Detta hände.
Annons
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artistenBrand logo
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artisten

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingolottos Sommarkväll är i full gång med Agneta Sjödin, 56, och Casper Janebrink, 54, i spetsen.

Programmet fortsätter sin tradition att sändas direkt från den idylliska Askims camping i Göteborg varje söndagskväll.

Casper och Agneta på strålande humör i Bingolottos Sommarkväll.

Den här gången gästades programmet av den fartfyllda duon Medina, som består av Sami Daniel Rekik, 43, och Ali Jammali, 41, som kom på andra plats i årets Melodifestivalen med låten Que sera.

Friluftskocken och receptkreatören Nathalie Spjälle var också på plats och lagade god mat från ett stormkök till programledarna.

Nathalie bjöd på en härlig rätt kallad "one-pot fajitas" och avslutade med en läcker blåbärspaj till efterrätt. Pajen verkade dessutom vara så god att Casper senare fick en lite för snabb smakupplevelse mitt under livesändningen, när han oturligt satte den i halsen.

Annons

Casper Janebrinks panik i Bingolotto: ”Satt blåbärspaj i halsen”

Det är medan gästen Ulla-Maj ringer in till programmet och Casper ska dela ut hennes pris för att ha kommit fram i telefonkön som det som inte får hända, hände.

När Casper börjar rada upp de fantastiska priserna som hon har vunnit, avbryts han flera gånger av sin hosta och försöker fortsätta, men rösten blir plötsligt svagare.

– Hmm, oj oj, Jag har satt blåbärspaj i halsen, säger Casper när han äntligen har möjlighet att prata ordentligt igen.

Efter att ha avslutat samtalet med ett leende och önskat gästen en fortsatt trevlig kväll, skyndar han sig sedan ur bild för att åtgärda problemet.

– Du får gå och dricka lite vatten Casper, säger Agneta medan hon tar emot nästa samtal.

I slutet av programmet är Casper tillbaka som vanligt igen, med samma energi och karisma som alltid. Han skämtar dessutom om att han ser fram emot att dela blåbärstårtan med killarna i Medina efter programmet.

Det verkar alltså som att Casper mår bra trots allt. Men det är inte första gången Casper kämpar i direktsändning – se här när han glömmer bort Tommy Nilsson.

Casper Janebrink
Innan blåbärspajs-incidenten höll det också på att gå tokigt till då Casper fick upp farten rejäkt med fyrhjulingen – och flera i publiken tvingades väja!

Hänt har sökt TV4 och Casper Janebrink.

FOTO: Skärmdump TV4

Annons