LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Så mycket pengar får Casper Janebrinks fru – delar upp förmögenheten

20 sep, 2024
Casper Janebrink och Therese
Casper Janebrink har precis gift sig med sin Therese Andersson.
Har paret skrivit något äktenskapsförord? Hur rik är egentligen Arvingarna-sångaren?
Det har Hänt tagit reda på!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Han är frontfigur i Arvingarna och syns titt som tätt i tv-rutan, nu senast i Bingolotto sommarkväll ihop med Agneta Sjödin, 57. Casper Janebrink, 54, är en av våra mest folkkära dansbandssångare och har onekligen haft en väldigt framgångsrik karriär. Men hur mycket pengar tjänar han?

Så mycket pengar tjänar Casper Janebrink

Casper Janebrink
Casper Janebrink och frun Therese. Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 790 500 kronor.

Annons

Överskott av kapital: 71 271 kronor.

Hänt har tidigare avslöjat att Casper Janebrink är den i Arvingarna som drar in mest cash. Nu har årets inkomstdeklaration kommit – som visar att Casper tjänade mer pengar 2023 än 2022. Han kunde ta ut en månadslön på strax under 66 000 kronor förra året. Inte illa!

Sångaren är dessutom verksam i två bolag, ett med Arvingarna och det andra för de gigg han gör på egen hand. I Arvingarnas senaste bokslut redovisar man ett resultat på 920 686 kronor, vilket är nästan dubbelt så mycket pengar som året dessförinnan.

Arvingarna
Arvingarna i Tildes talkshow. Karin Törnblom/TT

Janebrinken Artist & Nöjeskonsult AB, där hustrun Therese Andersson, 36, sitter som styrelseledamot, visar ett resultat på 320 770 kronor, vilket är cirka 200 000 kronor mindre än året dessförinnan.

Annons

Casper själv uttalar sig sällan om sina ekonomiska tillgångar men i en intervju för ett par år sedan förklarade han att han inte direkt blir rik på den här karriären.

– Vi har kompisar i samma ålder som har det mycket bättre ställt. Men vi är rika på upplevelser!, sa han då.

Blev gravid innan skilsmässan var klar

Att Caspers egna bolag inte gick starkare är inte så konstigt eftersom han och Therese blev föräldrar till lille Hugo, 1, i slutet av 2022.

Annons

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara ”wow, får jag vara med om det här igen?”, sa Casper efter pojkens födsel.

Hugo är en sladdis. Hans syskon, Felix och Alice, är nämligen 19 respektive 21 år gamla. Sina äldre barn har Casper ihop med ex-frun Helena Janebrink, 46, som han var gift med i över 20 år innan de valde att få skilda vägar. Artisten har i efterhand erkänt att han var otrogen mot Helena med Therese.

– Det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är så klart det inte är schyst att vara det, har han sagt om affären, som nu alltså resulterat i ett äktenskap.

Casper Janebrink och Therese
Casper Janebrink och Therese bröllop i augusti. Emelie Lager

Therese och Casper Janebrink har inget äktenskapsförord

Helena och Casper skrev på ett äktenskapsförord i samband med att de gifte sig i början på 00-talet – men har sångaren gjort detsamma nu? Svaret på den frågan är nej.

När Hänt begär ut äktenskapshandlingar mellan Casper och Therese Andersson hos Skatteverket svarar de att det inte finns några sådana, vilket innebär att 36-åringen har rätt till hälften av sin makes förmögenhet ifall de väljer att skilja sig.

Makarna gifte sig den 31 augusti i år, så kanske att äktenskapshandlingarna ännu inte inkommit till Skatteverket.

Hänt har utan framgång sökt Casper Janebrink för en kommentar.

FOTO: TT

Annons