LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Casper Janebrinks stora familjelycka med flickvännen Therese – följarna jublar: ”Njut”

17 jul, 2024
Casper Janebrink har en hektisk sommar – både turné med Arvingarna och programledare för Bingolotto Sommar står på schemat.
Men även tid med familjen ska hinnas med – och på Instagram visar han nu upp sin stora familjelycka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Casper Janebrink, 54, har fullt upp i sommar! Nyligen genomförde Arvingarna tre konserter i Finland, och nu har de inlett sommarturnén även i Sverige.

Förutom alla sina framträdanden som frontman för Arvingarna är Casper Janebrink också programledare för Bingolottos Sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 56.

Vid sidan av karriären är Casper pappa till tre barn. Dottern Alice, 20 och sonen Felix, 19, fick han tillsammans med ex-hustrun Helena Janebrink, 46. Sonen Hugo, 1, har han tillsammans med Therese Andersson, 35.

Casper Janebrinks lycka med familjen

Det är inte alltid lätt att vara Casper Janebrink med hans hektiska schema. Under söndagens Bingolotto Sommar lämnar han nämligen mitt i direktsändning, och glömmer bort Tommy Nilsson!

Annons

Men nu får Janebrink en välbehövlig paus. På Instagram har han lagt ut en bild på sig själv där han gör tumme upp och glatt syns åkande i en husbil.

Några dagar ledigt innan vi åker ut på turné med Arvingarna igen, då passar jag å familjen på att ta en husbils sväng några dagar- gött!!” skriver han till bilden.

Husbilen har stannat vid Våtsjön i Karlskoga, där Janebrink alltså får några välförtjänta dagars semester med familjen. Och i kommentarsfältet visar följarna hur glada de är för hans skull.

Härligt!! Ha det riktigt härligt”, kommenterar en.

Önskar dig och din familj en trevlig semester passa på och njut av det fina vädret nu när du får vara ledig några dagar” skriver en annan.


Casper Janebrinks kaos – på grund av Bingolotto

Att få familjelivet, programledarjobbet och turnén att gå ihop kan vara tufft. Hänt har tidigare rapporterat om hur han vara nära på att missa sin spelning med Arvingarna på Åland.

Casper var tvungen att resa till Åland en dag senare än övriga bandmedlemmar på grund av Bingolotto Sommar, men han stötte på problem.

– När jag skulle flyga till Stockholm för att sen ta mig vidare till Mariehamn var SAS försenade en timme, så jag missade alltså det enda flyget som gick, sa han då till Hänt.

Istället för en enkel flygresa inkluderade resan sex stopp, och en missad båt.

– Jag missar ju båten ut till där vi ska spela så det kommer en privat båt och hämtar mig och kör mig ut dit.

Som tur var hann Casper till Åland och kunde i vanlig ordning fronta Arvingarna!

FOTO:

Annons