LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Nya flickvännen Cathrine tar avstånd från Rickard Olssons förflutna – vill inte

18 jul, 2024
Cathrine Hardenborg och Rickard Olsson
Cathrine Hardenborg delar med sig om sina känslor angående Rickard Olssons förflutna.
– Jag hade ingen aning, säger hon till Aftonbladet.
Annons
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy NilssonBrand logo
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy Nilsson

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har varit ett händelserikt år för programledaren Rickard Olsson, 57. Han har nyligen sålt sin lyxvilla i Nacka – och hittat kärleken i modellen Cathrine Hardenborg, 54.

Rickard bekräftade för Hänt i slutet av juni att han och Cathrine är ett par. De började prata på Instagram och träffades för första gången i november förra året. Dessutom gjorde de nyligen sin första offentliga debut på röda matta tillsammans.

Rickard Olsson höll Cathrine hemlig i ett halvår

Paret har alltså lyckats hålla sitt förhållande under radarn i över ett halvår. Men I en ny intervju med Aftonbladet delar Cathrine med sig om deras förhållande. Dessutom förklarar hon hur hon ser på alla skriverier om Rickards tidigare relationer.

Cathrine är en tidigare framgångsrik fotomodell och har varit i uppmärksammade relationer med både E-Type, Marcus Schenkenberg och den bortgångne artisten Prince. Utöver sin modellkarriär har hon även en skådespelarbakgrund, med roller i tv-serien Vänner och fiender och i långfilmen Hassel – Förgörarna.

Annons

Cathrine öppnar upp om relationen med Rickard

För Aftonbladet berättar Cathrine att hon brukar vara ganska hemlighetsfull när det kommer till det privata, men att relationen mellan henne och Rickard är bra och att hon är väldigt kär.

Men när hon sedan får frågan om hur det känns att Rickard är en offentlig person, särskilt med tanke på allt som har skrivits om hans tidigare förhållande, är Cathrine inte lika entusiastisk.

– Jag hade inte ens läst om det, jag hade ingen aning. Jag kommer inte att läsa det heller, säger hon i intervjun.

Det var i oktober 2022 som programledaren Rickard Olsson, 57, skilde sig efter två år som gift med Giséle Essé, 47. Ganska snabbt rapporterades det om att han hade skrivit över halva huset på sin fru via ett gåvobrev, något som startade intensiva skriverier och turer.

"Inga planer på att flytta ihop just nu"

Cathrine berättar vidare att de båda bor i Stockholms innerstad, efter att Rickard sålt sitt hus, men inte tillsammans – åtminstone inte ännu.

– Jag bor på Östermalm, men jag har fortfarande mina killar som är 16 och 18 år så vi planerar inte att flytta ihop just nu, inte på det sättet, säger Cathrine och fortsätter:

– Vi får se, just nu känns det jättebra som det är, sedan får vi se vad nästa steg blir. Just nu känns det som sagt jättebra.

FOTO: TT

Annons