LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotta Kallas hemliga avtal med SVT – blir särbehandlad: ”Det stämmer”

10 sep, 2024
Charlotte Kalla medverkar i den kommande säsongen av Mästarnas Mästare. Men även skidstjärnans familj kommer att följa med till Spanien. – Det är inte första gången, säger exekutiva producenten till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditetenBrand logo
Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditeten

För två år sedan tvingades Charlotte Kalla, 37, ställa in sin medverkan i Mästarnas mästare på grund av en skada. Men nu är skidstjärnan klar för den nya säsongen.

– Det kändes självklart att tacka ja. Nu är min son över ett år så det känns bättre nu än när han bara var några veckor, har hon sagt till Hänt i en tidigare intervju.

Charlotte Kalla klar för Mästarnas mästare

Det var i juli 2023 som Charlotte blev mamma till lille Alvin, och inför programmet är det inte helt lätt att skiljas åt.

– Det känns tufft. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå. Jag vet inte om jag kommer att kunna ha någon kontakt med honom, vi kommer att ha mobilfria inspelningar i alla fall.

Däremot kommer situationen vara något annorlunda för Charlotte. Det är nämligen så att Alvin, och sambon Fredrik Karström, 35, kommer att följa med till Spanien.

Annons

Charlotte Kalla tar med sig familjen till Mästarnas mästare

Familjen kommer att bo i närheten av inspelningsplatsen.

När Hänt når Clara Mannheimer, SVT:s exekutiva producent, berättar hon om situationen.

– Det stämmer att Charlottes familj har valt att bo i en by i närheten, eftersom hon har ett såpass litet barn. Charlotte själv bor dock i Mästarhuset precis på samma villkor som de andra.

Men om det är Charlotte eller SVT som betalar för boendet vill producenten inte svara på.

– Vi kommenterar av princip aldrig våra avtal med de medverkande. Men så mycket kan jag säga att det inte är första gången en medverkande har sin familj i närheten under inspelningarna.

FOTO: Lotte Fernvall / Aftonbladet / TT / Ulf Palm/TT

Annons