LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrelli minns inte hur många lyxhus hon har – nu har hon köpt ett till

23 jul, 2024
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har nu hela tio hus. TT
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har ingen brist på plats.
Totalt rör det sig om tio bostäder – och nu planerar de nästa köp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har gått 25 år sedan artisten Charlotte Perrelli, 49, med gruppen Wizex, kammade hem hela Melodifestivalen och därefter även Eurovision Song Contest med låten Take me to your heaven.

2008 skulle hon återupprepa succén, men då som soloartist. Med låten Hero gick hon och vann Melodifestivalen. Denna gång tog det dock stopp på den internationella Eurovision-scenen, och låten slutade på en 18:e plats i finalen.

Även om musiken inte släpps med lika täta mellanrum längre verkar den folkkära sångerskan ha fullt upp. Sedan ungefär tio år tillbaka är hon gift med maken Anders Jensen, 47, och de två flänger ständigt runt med varandra i lyx och flärd.

Anders Jensen och Charlottes Perrellis lycka – har köpt nytt hus

Han är en framgångsrik företagsledare – något som märks sett till parets många lyxhus.

I en ny intervju med Expressen berättar paret att de har hela tio bostäder, varav nio stycken är hus. Det är så pass många att de ibland får svårt att hålla reda på alla.

Annons

– Vi glömmer av våra hus ibland. ”Just det, vi har ju det huset också”, säger Charlotte Perrelli när tidningen träffar paret under tennisveckan i Båstad.

Det senaste tillskottet till husportföljen är en villa i skånska Skanör.

– Vi har precis köpt ett lantställe, eller ett sommarhus kanske man säger, säger Charlotte Perrelli till Expressen.

Men det verkar inte vara nog för de äkta makarna. De berättar nämligen att de håller på att kolla på ytterligare ett boende i Skåne, men denna gång i de nordvästra delarna.

Spekulationerna är så pass långt gångna att de hann med att gå på visning under tennisveckan.

– Senast i morse pratade vi om att köpa något här runt Båstad. Så i morgon ska vi titta på ett nytt hus strax utanför Båstad, ungefär vid Torekov, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli Eurovision
Charlotte på scenen under Eurovision Song Contest 2024. Ida Marie Odgaard

Här har Charlotte och Anders hus – alla ställen

Deras bas är dock placerad i en helt annan del av Europa, nämligen i spanska Marbella. Där äger de just nu två hus, men det kan bli till ett.

Annons

Sedan en tid tillbaka har de nämligen försökt sälja det ena av husen.

– Vi har faktiskt sålt huset tre gånger. Men vi har haft lite otur med de som köpt det. De har lagt in en handpenning, sen när de ska fullfölja det så går företaget i konkurs. Det har varit lite stolpe ut, säger Charlotte om villan som ligger ute för sex miljoner euro.

För Expressen reder Anders Jensen ut var alla bostäder ligger någonstans, utöver det nyinköpta i Skanör.

– I Djursholm har vi tre hus. Ett i Åre. Två hus i Marbella. Ett i Älvsjö. Familjegården i Småland. Sen har vi en lägenhet i Mörby, säger han.

Charlotte tillägger:

– När man har hus lite överallt så kan man känna att det är ett jävla pyssel. Det är något som gör sönder. Man har trädgårdsmästare och så vidare. Ibland är man tvungen att åka dit och göra något ”by hand” själv. Ibland känner man att ett problem mindre hade varit skönt, säger hon.

FOTO: TT

Annons