ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrelli svårt sjuk – maken Anders Jensen bekräftar

24 okt, 2024
Charlotte Perrelli är sängliggande och har drabbats av en svår förkylning hemma i Spanien.
Samtidigt är maken Anders Jensen iväg på semester i Italien.
”Hon är fortfarande ganska hängig med halsfluss och feber, men på väg hit.”, skriver Anders till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på SkansenBrand logo
Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på Skansen

Anders Jensen, 47, och Charlotte Perrelli, 50, har varit gifta i nio år och har barnen Adrian, 11, och Alvin, 5, ihop. För en tid sedan tog familjen ett stort beslut och lämnade Sverige för ett varmare klimat i Marbella, i Spanien.

Sedan innan flytten visste paret däremot om att Anders skulle behöva vara en hel del på resande fot. Dels med anledning av sitt jobb, och dels med anledning av att dottern Izabella bor kvar i Sverige. Det har därmed hänt att Charlotte vid tillfällen varit kvar i Spanien med barnen, medan Anders varit iväg.

Annons

Nyligen drabbades schlagerdrottningen av en riktigt jobbig förkylning, samtidigt som maken oturligt nog befann sig i ett annat land.

Charlotte Perrelli svårt sjuk – maken Anders i Italien

På Instagram skriver Charlotte om måendet:

”Efter en tuff natt med 39 graders feber har jag äntligen tagit en dusch och flyttat mig till en soffa...”

FOTO: Instagram

Under samma tidpunkt befinner sig Anders någon helt annanstans, nämligen i Italien! På Instagram delar maken bilder och videor från sin resa. Han syns bland annat vara på en middag och dricka vin.

Annons
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
Annons

Anders Jensen och Charlotte Perrelli återförenas

Men när Hänt når Anders kan han däremot ge glädjande besked – snart återförenas paret! I skrivande stund är Charlotte nämligen på väg till sin make i Italien, trots att hon blivit sjuk.

I ett meddelande till Hänt skriver Anders:

”Vi ska träffas på Sicilien senare ikväll för tredagars weekend här. Hon är fortfarande ganska hängig med halsfluss och feber, men på väg hit.”

FOTO: TV4 / Instagram

Annons