Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrellis första bild på gravidmagen: ”En rejäl kula”

13 jun, 2018
Charlotte Perrelli visar upp gravidmagen
Charlotte Perrelli avslöjade att hon väntar barn dagar innan inspelningen av Så mycket bättre. Bakom kulisserna visar hon nu upp gravidmagen.
Annons

Dagarna innan Charlotte Perrelli, 43, flög ner till Gotland för att spela in den kommande säsongen av TV4:s succé Så mycket bättre avslöjade hon att hon väntar sitt fjärde barn. Anledningen till att hon valde att berätta om det glädjande beskedet var att hennes gravidkula på magen började bli svår att dölja.

Jag hade gärna hållit det hemligt till Duedate pgr av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen. Dessutom spelar jag snart in SMB och det blir offentligt”, skrev hon på sin blogg när hon avslöjade sin graviditet.

Annons:
ANNONS Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

I samma veva som hon visar upp bilder från inspelningen av Så mycket bättre visar hon också upp sin gravidmage för första gången på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bland kommentarerna ger hennes följare henne massor av komplimanger.

”Så vacker du är Charlotte och din fina mage!!”, skriver en.

Annons

”Åh vilken fin mage! Skulle vilja säga så mkt till dig, men jag är SÅ glad för din, Anders o er familjs skull med tanke på vad som växer i magen!”, skriver en annan.

Charlotte Perrelli väntar barn med kärleken Anders Jensen, och det blir parets andra gemensamma barn. Sedan tidigare relation har Charlotte de två söner.

Se nya bilderna på Charlotte Perrelli från Så mycket bättre:

HETAST PÅ HÄNT TV: FELIX SANDMAN: “Jag dejtar någon”

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis glädjebesked: Väntar sitt fjärde barn

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om skilsmässan – berättar hemligheterna: ”Utelämnar ingenting…”

FOTO: Ibl, Instagram

Annons