LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrellis hyllning till Anders Jensens dotter Izabella

18 apr, 2020
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.
Anders Jensens dotter Izabella fyller år – vilket både han och Charlotte Perrelli passar på att skriva om.
”Du är ett föredöme och det är en ynnest att få vara din pappa och gå bredvid och se dig växa upp,”skriver Anders på Instagram.
Annons
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyteBrand logo
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

Charlotte Perrelli lever idag med maken Anders Jensen, och tillsammans har de barnen Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen.

Charlotte har även två söner från sin tidigare relation med Nicola PerrelliAngelo Perrelli och Alessio Perrelli. Även Anders har ett barn sedan tidigare, dottern Izabella.

När Charlotte gästade podcasten Framgångspodden så berättade artisten att hon ibland kan uppleva att barnen lyssnar på maken Anders mycket mer än på henne.

– Jag märker ju på mina barn i dag att de lyssnar på Anders på ett helt annat sätt än vad de de lyssnar på mig, sa Charlotte och fortsatte:

– De tycker att 'morsan är så jävla jobbig'. Och det är ju enkelt att säga för det hör till.

Anders dotter Izabella blir tonåring

Nu skriver Charlotte om sin bonusdotter Izabella på bloggen. Hon fyller nämligen tretton år och Charlotte skriver hur ofattbart fort tiden går.

”Fördelen med att vara många i familjen är ju att det firas var och varannan dag. Skoj! Jag älskar att köpa presenter och älskar att baka!

Annons

Nu var det Izabellas tur att fylla år och hon blev tonåring! DET är stort! Att bli 13 är något speciellt….. snart väntar högstadiet och man tar ett kliv närmre vuxenvärlden.”

Anders Jensens ord om dotterns födelsedag

Även Anders har skrivit några känslosamma ord om sin dotter och hennes stora dag. Till bilder på Izabella på Instagram skriver han:

”Tonåring!! Grattis på 13 års dagen pappas flicka. Du lever livet med värme, empati och ett konstant leende. Du är ett föredöme och det är en ynnest att få vara din pappa och gå bredvid och se dig växa upp.”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons nya ord om kärlekslivet – berättar om bröllopsplanerna

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – igen

Annons